Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

e-mule konsol ayarları vs.ile ilgili

Jesperian

Öne çıkan mesajlar

yavaş fln değil yalandan başka bişey değil ilk kullandığın bir gün iki gün yavaş gelir sonra 2-4k ul ile 256k bağlantıyı sonuna kadar sömürürsün herkes kitlenmiş yavaşşşşşşşşşş olayına sürekli bağlantın gidiyorsa sık sık reset atiyorsan tabikide yavaş olcak sıra mantığından dolayı valla hiç kapanmıyor makina oyunda oynuyorum netten (mmrpg) genede aylık 30-40gb arası dl yapiyorum bunun en çoğuda eşekle

ayara gelince o modemi bilemicem ama eğer bir konsol penceresi yoksa regedit ile gerekli ayarı kendin yapabilirsin yada bu işleri otomatik yapan bi program vardı

(aradım buldum www.dslreports.com ve www.speedguide.net iş görür buralar otomatik en iyi confige getiren progralar var)
Sosyal ağlarda paylaş

yavaş şöyle yavaş bütünlük yok seksen bin tane download yaparsan ayda 40 -50 gb indiriyosun ama bi de bakıyosun ki tüm olarak anca bi tane dosya inmiş... ben e-mule kullanırken 4 ayda 4-5 dizi anca indirebilirken.. diğer bir programa geçtiğimde 20 bölümü bi haftada indirdim... yani e-mule toptancılar için ve sabrı olanlar için.. indirmeye başladığı filmi bi yıl sonra da izlesem olur mantığını güdenler için... yani benim için yavaşşşş[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Sosyal ağlarda paylaş

evet internet herzaman yavaşlıyor ve direk sömürüyor.. ayrıca bilgisayarında port açmanı istemeleride ayrı bi durum.. bilgisayarını resmen gelin bana bu porttan saldırabilirsiniz diye alenen kendi elinle hatta modemdeki firewall u bile kaldırarak yapıyorsun... bence e-mule direk berbat bi program[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Sosyal ağlarda paylaş

Warez diye bir program amerika ve avrupada baya yaygın... ismi her ne kadar kötü şeyler çağırıştırsa da öyle değil... bazıları ares kullanıyormuş yorumları iyi gibi.. ama kuyruk çok beklemeyim hemen indireyim filan diyorsan mutlaka WAREZ programını tavsiye ederim[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Sosyal ağlarda paylaş

şu an sabit 22 y le 2 fast 2 furious çekiyorum high id ile mis modemden port açman ve saglam bi mod bulman yeterli.Ama leecher mod deil onlar bi zaman sora ban yiyo.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...