DSYC Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Efet aynısını beramusta deat knmigttan cıkartim beramusta kaç para eder ? isteyene diez de itemler verdigi taktirde verebilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Diezde 150~k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 :)çok değerliymiş:)işlevi çokta çok çıkan bir item olduğu için (aresteki 3.nesil mage helm+6/25dagger def gibi)görünüşte değerli ama 150k:)[signature][hline]Talia Skinsiz çıkmam abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Zaten sadece görünüş 150k edio :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Aurain Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 yaw hep bu sorunu çekiom gb fln para birimlerini söler misiniz ben ultima dan geldim gp k fln biliom ama galbia bu oyunda farklı? bilgilendirirseniz sevincem.....[signature][hline]Post kasıo fln demeyin kardeşim özgürce yazarım içimden geleni isterseniz madalya yasağı koyun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ben de zamanında 5mden(OMFG!!!) tezgaha koydum. kimse almadı :D[signature][hline]Name: Buffy Clan: B4LIf3 Class: Priest Level: 1x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar