Dexteriyus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Bilmiyorum aranızda hiç resmi sitenin forumlarına girip okuyan var mı?. Biraz önce onları okuyordumda okudukça asabım bozuluyor. Biri der bütün Türkleri banlayın. Biri kendisinden swift isteyen bütün herkese "fuq turk" yazar. Ulan hep hedef biz oluyoruz. Sinir oluyorum. Bir kaç kendini, milletini bilmez Türk yüzünden bizim gibi adam akıllı oynayanlarda zan altına giriyor. Kafayı sıyırıcam. Çiçek Böcek Hepsine.. (Siz düzeltmeden ben düzeltyim dedim, anlayan anlar zaten)[signature][hline]Server: Diez1 ID: Dexteriyus-Holydexteriyus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bende dün girdimde yeniden ko ya başladım falan fişman diye..en komiğime giden turkish > english sözlük adresi falan vermişler saçma sapan işler yapıyorlar..nasıl modlar adminler varsa böyle adamlarıda tutuyorlar..dikkat ettim her sayfada bir türke laf etmişler..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bu konu artık 89798748948976 kere tartışıldı bence sizde tartışmayın[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 66xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Amacım tartışmak değil. Ancak gerçekten çok sinirlerimi bozan bir durumdu. Arkadaşında dediği gibi her sayfada mutlaka bize laf sokmuşlar. Bir iki Türk arkadaş cevap vermeye çalışıyorlar adam akıllı ama ne kadar yetişebilirler ki...[signature][hline]Server: Diez1 ID: Dexteriyus-Holydexteriyus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 emin ol bende en az sizin kadar sinir oluyorum bu çiçek böceklere gerçek hayatta görsem bi kaşık suda boğarım ben bunları ama yapıcak bişi yok :([signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 66xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Bunu diyen tüm yabancıların haklı bir sebebi var.Hak ediyorlar[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 7xx Server : Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 aynı konu 3174841565473411231 kere açıldı[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 findor o kadar rahatsızsan bu konunun açılmasından okuma abi yaa. Ben rahatsızlığımı belirttim. Sen okuma olsun bitsin. Ben başlığıda düzgün yazdım ki sadece ilgilenenler baksın. Sen ilgilenmiyorsan bakma kardeşim. Seçim olayı. Bende biliyorum o kadar fazla derecede açıldığını bu konunun. Ama beni genede rahatsız etti bende söyledim. Beğenmeyen veya bu tür topiclerden bıkanlar okumaz kardeşim. Şimdi sen bu konu bilmem ne kadar açıldı demekle ne kazandın sadece boş laf. Bana laf yetiştireceğine git orada adamlara cevap ver. Tabii ing. yeterse(!)[signature][hline]Server: Diez1 ID: Dexteriyus-Holydexteriyus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darksea Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ya arkadaslar bırasda bısde var onlar turklere kötu dıyor sızde kötu dıyorsunuz ares 3. eslant harpy spot u gece surekjlı orda olurum kankılerle . knıghstrakels nıye bı gavur clanı veya almalıbre en ıylerınden clan olarak resmen ks yaparak spotu almaya calısıor .:P bıde bıde f... turk yasıor sımdı bu gavıurun yedı ceddınden baslamassmısınız sız ...te..Çiçek Böcek... onların ben sızde artık bır kac cakal yusunden bırakın kendı mılltınıze olan bu dusmanlıgı .. onlar resmen agalık ıstıo oyunda ama Çiçek Böcek:P kurttan post gavurdan dost olmas .. bıras fasıst bı söz oldu ama gercek bu .... [Bu mesaj KaKsi tarafından 05 Eylül 2005 15:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 fak yu yada fuq turk arasında bi fark yok yani onlarda aynı şeyi yapıolar ama kulaklara fuck kelimesi çekici geldiği için durum uzamadan gülümsetiyo insanı:( Ve üzülme dünta bu oyunu oynayan 5 milyon insandan ibaret değil.. [Bu mesaj Graveyard tarafından 05 Eylül 2005 19:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sexy_ Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ya öle bişi yok sadece belli ülkerlerde aslında çoğu ülkeler türkleri sever öle herkes die bi kavram yok.. ve üzülmene de gerek ne mutlu turkum diyene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 abicim burdaki türkler gerçekten seçilmiş oyuncular iyi playerler olabilirler ama türklerin adını karalıyan çok fazla adi insan var o yüzden bunlar oluyor tek bi başlık altında konuşsanız bunu her gün bu konuda 1 başlık geliyor nerde ise[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
visaoglu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 gavur un kelime anlamı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar