laverda Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bu yıl a.ö işletme tercih yaptım. yine dersaneye gidicektim ama hesaplarıma göre ist. da dersaneye gitmek 15000 ytl civarında tutuyor. (ben t.dağlıyım) kazanacağım da belli değil . 1 yıl daha bu çile çekilir mi? sınava girersem 3. girişim olacak. ancak ek kontenjan ile tercih yapabiliyomuşum aklımda lefke avrupa üniv. ile doğu akdeniz üniv. var hangisi daha iyidir. lefke bana yüzde 50 burs veriyomuş öğretmen çocuğu muhabbetine. ama sizin bildiğiniz , gittiğiniz iş imkanı sunabilen, böyle yurt dışında yök tarafından da tanınan üni ler varsa tabi uygun olanlar hakkında bilgi verirseniz sevinirim. kararsızım[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 kıbrısta doğu akdeniz dışındaki üniler hakkında pek iyi şeyler duymadım ben.daü deyim ben güzel okul, eğitim düzeyi iyi ayrıca bu yıl avrupa öğretim birliğine girmiş(adı bunun gibi bişeydi hehe). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar