Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PCnet bize yamuk yapmış :D

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
heso, 05 Eylül 2005 14:45 tarihinde demiş ki:
x foruma laf atacağınza nie yokuz diye düşünmek lazım diye düşünüyorum

çok komik

populer net kulturunde olmak (adult, crack, haxorlamaca,vs.) yada olmamak ötesi yok

ayrıca o sitelerden çok daha büyük bir topluluk idi =o= zamanında ama gel görki kaç ay kapalı kaldı server problemi hala var ve genede idare ediliyor. belki bir gün yeni sisteme geçilir ve bir gün eski makinada devam eder. herkes mutlu mesut fln fln fln...
Mesaj tarihi:
bi sayısında bizide yazmışlardı :) hep olmazki arada yazıyolar :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Reput pls Emeğe saygı geyikleri döneceğine sakin sakin herkes kendi bölümlerinde takılsın işte :D[signature][hline]Bıktım şiirlerden. Başka hangi sanat dalı sadece aşk üzerinden geçinebilir? Eline kalem alıp duygularını yazan şair, tuvalet kağıdına yazmayacağım kelimeler şiir oluyor. Yuh be.
Mesaj tarihi:
berle ozaman bundan sonra pcnet almayın pcworld yada chıpset var bunlardada gusel konular var bence gercı butun dergıler aynı artık hepsı aynı konuları verıyor hemen hemen hele cd lerın ıcıne bakarak alıyorsanız :D hepsının cd lerınde aynı seyler var tamamıyle aynı :D[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir.
Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır...
Mesaj tarihi:
pati forumları kulaktan kulağa bilenden bilmeyene.. vasıflıdan vasıflıya aktarılan bir forum genelinde.. böyle de kalsın.. pcnet bi reklam yapsa yonjacılar dıs dıs cılar dolar buraya .. aman allah korusun

Like a wind.. silent but deep[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
  • Admin
Mesaj tarihi:
pcnet daha önceden 3 kere reklamını yapmıstı zaten pati forumların
2 kere pri reis e bir keerde oyunlar kısmında portal olarak gösterildi

ve hepsindede övgü ile bahsettiler
topiclerini açmıştım bu konuların

bu sayıda herhalde dalgınlıklarına geldi unuttular
ki gerek alanında ( mmorpg) gerekse pekcok alanda lider durumda pati forumlar.[signature][hline]G3NK
zitem illede zitem
  • Yeni Oluştur...