slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: heso, 05 Eylül 2005 14:45 tarihinde demiş ki: x foruma laf atacağınza nie yokuz diye düşünmek lazım diye düşünüyorum çok komik populer net kulturunde olmak (adult, crack, haxorlamaca,vs.) yada olmamak ötesi yok ayrıca o sitelerden çok daha büyük bir topluluk idi =o= zamanında ama gel görki kaç ay kapalı kaldı server problemi hala var ve genede idare ediliyor. belki bir gün yeni sisteme geçilir ve bir gün eski makinada devam eder. herkes mutlu mesut fln fln fln...
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bi sayısında bizide yazmışlardı :) hep olmazki arada yazıyolar :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: ColdShadow, 05 Eylül 2005 14:26 tarihinde demiş ki: forumtr bile diyorsunda buranın kaç katı populasyonu var bilmiyorsun sanırım? yavas otesi 1 forum[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Vimpir Spor Servisi
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Reput pls Emeğe saygı geyikleri döneceğine sakin sakin herkes kendi bölümlerinde takılsın işte :D[signature][hline]Bıktım şiirlerden. Başka hangi sanat dalı sadece aşk üzerinden geçinebilir? Eline kalem alıp duygularını yazan şair, tuvalet kağıdına yazmayacağım kelimeler şiir oluyor. Yuh be.
fixxer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 berle ozaman bundan sonra pcnet almayın pcworld yada chıpset var bunlardada gusel konular var bence gercı butun dergıler aynı artık hepsı aynı konuları verıyor hemen hemen hele cd lerın ıcıne bakarak alıyorsanız :D hepsının cd lerınde aynı seyler var tamamıyle aynı :D[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır...
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 pati forumları kulaktan kulağa bilenden bilmeyene.. vasıflıdan vasıflıya aktarılan bir forum genelinde.. böyle de kalsın.. pcnet bi reklam yapsa yonjacılar dıs dıs cılar dolar buraya .. aman allah korusun Like a wind.. silent but deep[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Admin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 pcnet daha önceden 3 kere reklamını yapmıstı zaten pati forumların 2 kere pri reis e bir keerde oyunlar kısmında portal olarak gösterildi ve hepsindede övgü ile bahsettiler topiclerini açmıştım bu konuların bu sayıda herhalde dalgınlıklarına geldi unuttular ki gerek alanında ( mmorpg) gerekse pekcok alanda lider durumda pati forumlar.[signature][hline]G3NK zitem illede zitem
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Pati'den başka forum takip etmediğim için bilmiyorum bu reput sistemi olan forumlarda fazla reputunun olması ne kazandırıyor insana?
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 karizma .=[signature][hline]Rainy Durex
Öne çıkan mesajlar