_DaFFy_DuCK_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 benım lvl 55 assasıanım war (beramusta) bu olay 2 kes basıma geldı.ılkınde hacklendım we premıumum wardı shard,mırage dagger,chıtın set vb. ıtemlerım worlden yazdıımda ıtemlerın gerı geldı dendı ama baktıımda shard yoqtu ne olcak???bu arada shard abyys den cımıstı...sonra +1 cleaver aldım +6 yaptım 2 tane onları sattım ertesı gun param sılındı ne yapcammmmmm:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 rollback mi yaptılar? rollback yaptılarsa yanlış bir tarih vermiş olabilir misin? bide karakter ismi belirttin mi? [signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. [Bu mesaj HasMez tarafından 05 Eylül 2005 17:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_DaFFy_DuCK_ Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 rollback nedır?onu bılmıorum ama hacklendıım tarıh dogru sadece saat yanlıs olabılır.benım anlamadıım sharda ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 abyss de hangi yaratıktan cıktı ???????????????[signature][hline]Name: UltraslanTr Nation: Paper Mage Job: Paper Mage Flame/İce Level: 53 Clan: Online2 Server: Beramus Np:1.3K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Treador Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 KIrdırmıştır[signature][hline]Nick:Treador lvl: 5x :) Clan: OSMANLITM Np: sorma bile :( kukry+6/60 satılır beramusta detaylar için ÖZEL msj atın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar