_DaFFy_DuCK_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 benım lvl 55 assasıanım war (beramusta) bu olay 2 kes basıma geldı.ılkınde hacklendım we premıumum wardı shard,mırage dagger,chıtın set vb. ıtemlerım worlden yazdıımda ıtemlerın gerı geldı dendı ama baktıımda shard yoqtu ne olcak???bu arada shard abyys den cımıstı...sonra +1 cleaver aldım +6 yaptım 2 tane onları sattım ertesı gun param sılındı ne yapcammmmmm:(
HasMez Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 rollback mi yaptılar? rollback yaptılarsa yanlış bir tarih vermiş olabilir misin? bide karakter ismi belirttin mi? [signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. [Bu mesaj HasMez tarafından 05 Eylül 2005 17:06 tarihinde değiştirilmiştir]
_DaFFy_DuCK_ Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 rollback nedır?onu bılmıorum ama hacklendıım tarıh dogru sadece saat yanlıs olabılır.benım anlamadıım sharda ne oldu?
lupin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 abyss de hangi yaratıktan cıktı ???????????????[signature][hline]Name: UltraslanTr Nation: Paper Mage Job: Paper Mage Flame/İce Level: 53 Clan: Online2 Server: Beramus Np:1.3K
Treador Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 KIrdırmıştır[signature][hline]Nick:Treador lvl: 5x :) Clan: OSMANLITM Np: sorma bile :( kukry+6/60 satılır beramusta detaylar için ÖZEL msj atın :D
Öne çıkan mesajlar