raul7fb Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bi serverde savaş olsa biz giremioz bizim seerverde savaş biteli 1 saat oldu diezae giriyo ama adam kalklmıyo koltuktan bu nası bi iştir ya[signature][hline]:tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 beramustada savaş var ben degiremiyom patide takılıyoz noolsun bildiğimiz ko ite[signature][hline]58 lvl=paper mage Clan:TeRaPi Np:13x :rock: !!Do You Understand Me!! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raul7fb Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 benim 2saat oldu ya[signature][hline]:tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YumiYumi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 zaten yukarda notice yazısı çıktı zaman benim adam otomatik olarak dc yiyor ondan bırak serveri seçmeyi orası bile gelmiyor[signature][hline]Server: Beramus Nick: yumiyumi Clan: Sync_Master Character : Barbarian Np : Durun Daha 62 Olmadan Yok NP Neyim :D( Lvl : 5x Tek Rakip : suisuisui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
difficulty_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ßeyler ßu Gm nın amacı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
difficulty_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ßence Yeni Oyun YükleneBilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Typetr Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: BeAx, 05 Eylül 2005 22:07 tarihinde demiş ki: bilmem çok uyus oldum 6 dan ber igirmeye çalısiom lvl kasamioz sonrada cz yapamioz sonrada np gelmio sonrada ii itemlerle boss kasamioz hey allam ya :( 15 günde 65 e kasanlar? 5 aydır 61 im 62 e ugrasıorum zzzz bulunursa yaparım f9 soul moul adamların hiç kastıgı görülmemiş ama rankinglerde 65 lerden 69 70 lere geldiler..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
difficulty_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ßıraksım Gelıyo Ama ßırakamıyom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
difficulty_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Yaw Şu (10061 )Olayı ßeni Yıkıyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 benide [Bu mesaj Aware3 tarafından 05 Eylül 2005 22:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raul7fb Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 benide[signature][hline]:tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
difficulty_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ßeyler ßu Aksam Da Televızyon İzliyecem ßu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raul7fb Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ya ben bu youna giremicemmi hep aynı hata 10061[signature][hline]:tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
difficulty_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Zaten ondan ßaşka ßişey yok ßide ßaşımıza curent zone çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raul7fb Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 d2 saolsun kurtardı beni[signature][hline]:tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
difficulty_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ßaba gel beramus a orc kur ben :runbabyrun: gel kasalım orda artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Typetr Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 siz pm den yazışsanıza hem forum kirliligi yapmazsınız sadece ikinizin mesajları var[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 sende özelden uyar forumda tartışma çıkarma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Typetr Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 senin yazılarınıda görüom pazar alanına yazdıgın komik sandıgın seyler SS kısmında yaptıgın yorumlar falan sen önce nereye ne yazacagını ögren sonra baskalarına nereye ne yazmaları gerektigini söylersin oki mi?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 savaşlar olmasa daha iyi ne güzel cz varken savaştan ne anlıyonuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raul7fb Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 diffi lvl kaç valla kasrmısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Castle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bende giremiyorum oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Castle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bıktım[signature][hline]:tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar