Jesperian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Yeni pc toplattım ve ramlerde 533 hmz ddr2 tercih ettim ddr2 667 yerine, neden derseniz ilk once teklifte oyle belirtmistim ve oyle kaldı, 533 mhz ve 667 mhz arası performans farkı ne kadar olabilir bilen arkadaslar cevaplarsa sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Teorik olarak %25 :) Tabi o kadar olmaz, işlemci ile birlikte değerlendirmek lazım.. İşlemci FSB değeri ile RAM hızı arasındaki oran önemli, İşlemiyi yüksek FSB hızlarında çalıştırırsan (overclock) o zaman hızlı RAM daha iyi performans verecektir Ama default değerlerde fazla farkını hissedebileceğini sanmıyorum sadece yüksek benchmark skorlarıyla sevinebilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jesperian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Hehe :) sagol ddr 266 dan 533 e gecince yeni pcde bu bile yeterli farkı hissetirecek sanıyorum ztn de sonra farkettim neden 667 almamısım diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 morrowind gibi bir oyun oynarken baya bi farkedersin,merak etme :)[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RehaMuhtar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Arkadaşım Şu andaki pc'ler yani HT li presscot ve sonrasi icin su soylenebilir ram frekanslari işlemci frekansları ne kadar artarsa artsın disk teknolojisi değişmedikce oyle abarti farklar görmek mümkün değil yani 533 değilde 400 de kullansan cok fark görmen mümkün değil istisna olarak ramini 1 gb alirsan kaliteli ram alirsan uygulamalarda sistemin rahat calisir cok ram isteyen oyunlarda bu cok etkili olur saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jesperian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 eft reha dediklerini duydugum icin 1gb dual kingston aldım ddr2 533, calısma hızı olarak 667 nin cok büyük artısı olur muydu onu merak ediyordum saol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ddr400 ile ddr2 533 arasında %5 fark bile yok. Hatta performasn kaybı var. Yeni teknolojilerden en vasatı ddr2 ne yazıkki. Alıyorsanız Corsair'in 667 veya sanırım 1000'lik olanlarından alıp 2500$'lık makinede kullanırsanız işe yarıyor. Yoksa ddr2 vasat bir yenilik.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar