Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 kedidir o adsfs[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ctrl+alt+del yapıp meow.exe(çok yaratıcıyım) gibi bi dosya varsa kapasana.gari pgörünüşlü hiç duymadığın dosya mutlaka vardır yani.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 meow.exe eğer adı buysa koparım :D[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 o yöntemi denedim baya bi önce:)olcak gibi deil.formatlıcaz galiba[signature][hline]couple of dreams... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ben sana diyeyim kesin özel mesaj gelmiş sana :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Tıkla Kesin Düzelir :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 yannız hakkaten olabilir ha,sonuçta adam müzik dinlerken pati dinliyorsa(edik:pati dinlemek!),ve resimli (edik2:öeh resimli!,yazılı olacaktı) değilde sesli uyarmayı seçtiyse...[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde [Bu mesaj Drigeolf tarafından 06 Eylül 2005 00:00 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Drigeolf tarafından 06 Eylül 2005 00:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 evet bu bölümü kapatalım.yüzyılın hanzoluğunu yapmış bulunmaktayım.ama çok da güzel kılıf uydurmuşum helal bana!(kedileri seviyosan tıkla)Problem benim özel mesaj sesli uyarısından kaynaklanıyo evet.gülün gülün kopun.ben hala gülmekteyim:D[signature][hline]couple of dreams... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ben şaşırmadım :D daha önce de oldu böyle vakalar :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 belli uahauha said: Apeiron, 05 Eylül 2005 23:05 tarihinde demiş ki: olm o bişi deil lam. aynısı bnmde başıma geldi ama bn o sırada evde tek başımaydım ve gece yarısı forumlarda milletn başından geçen ürkütücü olaylarn yazıldıı bi topic okuodm lam bi tırstım var yaa 3,5 oldm evde anasını satiim. sonra bişiler oldu düzeldi kendi kendine:D [signature][hline]couple of dreams... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 çok iyi ya :D,meow.exe değilmiş neyse :P[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: ranCid, 06 Eylül 2005 00:22 tarihinde demiş ki: belli uahauha said: Apeiron, 05 Eylül 2005 23:05 tarihinde demiş ki: olm o bişi deil lam. aynısı bnmde başıma geldi ama bn o sırada evde tek başımaydım ve gece yarısı forumlarda milletn başından geçen ürkütücü olaylarn yazıldıı bi topic okuodm lam bi tırstım var yaa 3,5 oldm evde anasını satiim. sonra bişiler oldu düzeldi kendi kendine:D ama acaip bi ses o yaa sanki kedi hamileymş de acı çekiomş gibi gelio ses:)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarah Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Linkini tıkladığın kişiye boş yere içinden küfrettin dimi :)[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 adresi bana ö.m den gondert. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 aynısı banada olmuştu zamanında.farketmem yarım saat falan almıştı.sonra ayarlardan sesli uyarıları kapattım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ee paticik.com dan ne bekliyorsun :D[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: EagleEye, 06 Eylül 2005 12:41 tarihinde demiş ki: aynısı banada olmuştu zamanında.farketmem yarım saat falan almıştı.sonra ayarlardan sesli uyarıları kapattım :P ö.m. le pek alakam olmadığı için.bi tane gelmiş msg 2 haftadır miyavlıyo şerefsiz.sonradan düştü allahtan:)[signature][hline]couple of dreams... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar