hinoglu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Saskinim ki henuz kimse tarafindan anilmamis Steamboy. 2004 yapimi, sayin Katsuhiro Otomo (Akira, Memories, Metropolis ...) bey tarafindan yonetilmis az bucuk bilgisayar destekli grafikler iceren , lakin tadindan yenilinilebilinemeyesi bir animedir kendisi. Kisaca konusu su sekildedir: Atadan makineci olan Rai genc kisisi, Londrada (salliyor olabilirim, aff..) babasi ile birlikte bir proje yurutmekte olan dedesinden bir paket alir gunun birinde. Pakette cok yuksek miktarda buhari depolayabilen bir cesit buhar kazani yer almaktadir. 1860lar icin cok buyuk bir icat olan bu zamazingonun pesinde olan gruplar, dedesi ve babasi arasinda kalan Rai "eah..na gorum la kazaninin da kulpunun da" demez ve kendini maceraya vermesi ile enfes guzel bir anime cikartir ortaya.. Bazi ufak kusurlu noktalar vardir filmde, ama ses edilmeden izlenilsin, zevki kacmasin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Valla önce VCD, sonra Divx, şimdi de daha birkaç gün önce DVD izledim, benim aklıma gelmedi yazmak... Şahane film hakikaten...[signature][hline]Türkiye'nin en geniş anime arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 3d sahneleri çüş dedirten bir eser : )[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkfriairs Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Divx olarak indirdim ama yorgunluktan seyredemedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 hadi bakalım indirilip izlencek bir anime daha çıktı allahtan bu hafta naruto da yoktu bunu indirir izleriz artık[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 orijinal dvdsi var megavizyon benzeri yerlerde.. ondan almayı düşünmez misiniz?[signature][hline]bakın bu linki koyuyorum buraya Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 kahverengi mekanlar, pirinç, çarklar, buhar, pistonlar, dişliler. steampunk cenneti. son yarısını senaryo olarak anlamsız buldum. özellikle final. böyle her şey havada kalıyor. efsane olmayı kılpayı kaçırmış ama çizim konusunda aşmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar