Abus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Istanbulda mesela İstiklalde HipHop - Rap ağırlıklı çalan bir disco var mı?[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 fikir özgürsüzlüğü nedeniyle silinmiştir! [Bu mesaj amon tarafından 05 Eylül 2005 16:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Seni ne ilgilendirir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 yani zevkler ve renkler tartışılmaz..iisteyen istedigi müzigi dinleyebilir.. bende seviyorum şahsen hip-hop olsun rap olsun arabesk olsun pop olsun..[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Kemancının alt katında riddim var idi. Zenci mekanı..[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: amon, 05 Eylül 2005 16:31 tarihinde demiş ki: fikir özgürsüzlüğü nedeniyle silinmiştir! [Bu mesaj amon tarafından 05 Eylül 2005 16:40 tarihinde değiştirilmiştir] yazdığım mesaj ile fikir özgürsüzlüğünün ne alakası var anlayamadım.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bir mesaj yazdım sonra eleştiri aldım da....ama ben dinleme falan demedim...niye eleştiri aldım anlamadım[signature][hline]Anti-testestrro sözcüsü Anti-östro eylem organizatörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Sanırım kendini ifade edemedin ne demek istedin fikir özgürsüzlüğü ne demek yani ben tepki göstermiyorum sadece benim yazdığım mesaj ile senin yazdığın arasındaki bağlantı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innocente Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 İsteye istediği müziği dinlesin ama Rap müzik değilki Araştırmalarıma göre Müzik notlardan oluşan grup tur ve bu notalar gitar kalvye hepsinde vb. vardır ama rap de nota denen bişiy yokur sadece dj ler vıjı vıjı yapar ve notası yoktur yani Rap bir müzik türü değildir[signature][hline]Sana boynumuzu eğeriz sanma.Hakkımı gelir alırız zorla -Duman- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 amma uzatısounuz bazı şeleri, biliosanız mekanı söleyin yoksa ne uzatıosunuz yani,kaç kez tartışıldı bu forumlarda..[signature][hline]zebani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Huh! İlginç gerçekten. Patiüniversitesinde "Başlığın altına nasıl saçmalanır I" isimli ders konusu olacak kadar ilginç... Benim attığım mesajla birlikte 10 mesaj atılmış olacak. Ve soruya doğru düzgün yanıt veren tek ben varım! 1/10 feci bir oran. Gerisi konuyla alakasız ve hatta yazanların üstüne vazife olmayan şeylerle dolu.. Adeta çöplük.. Sultanahmet tramway durağının orada, Camii değil yolun diğer tarafına giren bir sokak üzerinde bir yer vardı.. 2-3sene önce falan gidiyordum.. Ama adını hatırlayamadım... :( Uff ciddi adını hatırlamıyorum!! Turbo falan da orada oluyordu bazen.. Güzel yerdir. Hala açık mıdır acep?[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: Innocente, 05 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki: İsteye istediği müziği dinlesin ama Rap müzik değilki Araştırmalarıma göre Müzik notlardan oluşan grup tur ve bu notalar gitar kalvye hepsinde vb. vardır ama rap de nota denen bişiy yokur sadece dj ler vıjı vıjı yapar ve notası yoktur yani Rap bir müzik türü değildir süpeeeeeeeeeeeeeeeeer! tamda benim dşüncelerim kutladım[signature][hline]Anti-testestrro sözcüsü Anti-östro eylem organizatörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Rap, Hip-Hop çalınan bir bar adresi isteyen birine, gayet dogmatik bir tavırla"Rap müzük deel ki" gibi şeyler zırvalamak özgürlükse böylesi olmaz olsun diyorum. Kimsenin ne dinlediği seni ilgilendirmez, ilgilendirmemeli de. Burada benim müzik zevkimi yargılayın diye bir soru yöneltildiğini zannetmiyorum. Bir de mesajını silip fikir özgürlüksüzlüğü yüzünden siliyorum safsatası altında ayak yapman da ayrı komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: amon, 05 Eylül 2005 23:40 tarihinde demiş ki: said: Innocente, 05 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki: İsteye istediği müziği dinlesin ama Rap müzik değilki Araştırmalarıma göre Müzik notlardan oluşan grup tur ve bu notalar gitar kalvye hepsinde vb. vardır ama rap de nota denen bişiy yokur sadece dj ler vıjı vıjı yapar ve notası yoktur yani Rap bir müzik türü değildir süpeeeeeeeeeeeeeeeeer! tamda benim dşüncelerim kutladım Innocente açık bir şekilde kendini ifade etmiş. Keşke herkes böle açık olsa. Rap müzik mi değil mi olayına ise girmicem. Konu bu değil. Yardımcı olmaya çalışan arkadaşlarada teşekkürler.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar