Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul'da HipHop-Rap ağırlıklı çalan disco?

Abus

Öne çıkan mesajlar

yani zevkler ve renkler tartışılmaz..iisteyen istedigi müzigi dinleyebilir.. bende seviyorum şahsen hip-hop olsun rap olsun arabesk olsun pop olsun..[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
amon, 05 Eylül 2005 16:31 tarihinde demiş ki:
fikir özgürsüzlüğü nedeniyle silinmiştir!

[Bu mesaj amon tarafından 05 Eylül 2005 16:40 tarihinde değiştirilmiştir]

yazdığım mesaj ile fikir özgürsüzlüğünün ne alakası var anlayamadım.[signature][hline]Love is Divine
Sosyal ağlarda paylaş

İsteye istediği müziği dinlesin ama Rap müzik değilki Araştırmalarıma göre

Müzik notlardan oluşan grup tur ve bu notalar gitar kalvye hepsinde vb. vardır ama rap de nota denen bişiy yokur sadece dj ler vıjı vıjı yapar ve notası yoktur yani Rap bir müzik türü değildir[signature][hline]Sana boynumuzu eğeriz sanma.Hakkımı gelir alırız zorla -Duman-
Sosyal ağlarda paylaş

Huh! İlginç gerçekten. Patiüniversitesinde "Başlığın altına nasıl saçmalanır I" isimli ders konusu olacak kadar ilginç... Benim attığım mesajla birlikte 10 mesaj atılmış olacak. Ve soruya doğru düzgün yanıt veren tek ben varım! 1/10 feci bir oran. Gerisi konuyla alakasız ve hatta yazanların üstüne vazife olmayan şeylerle dolu.. Adeta çöplük..
Sultanahmet tramway durağının orada, Camii değil yolun diğer tarafına giren bir sokak üzerinde bir yer vardı.. 2-3sene önce falan gidiyordum.. Ama adını hatırlayamadım... :( Uff ciddi adını hatırlamıyorum!! Turbo falan da orada oluyordu bazen.. Güzel yerdir. Hala açık mıdır acep?[signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Innocente, 05 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki:

Müzik notlardan oluşan grup tur ve bu notalar gitar kalvye hepsinde vb. vardır ama rap de nota denen bişiy yokur sadece dj ler vıjı vıjı yapar ve notası yoktur yani Rap bir müzik türü değildir
süpeeeeeeeeeeeeeeeeer!
tamda benim dşüncelerim
kutladım[signature][hline]Anti-testestrro sözcüsü
Anti-östro eylem organizatörü
Sosyal ağlarda paylaş

Rap, Hip-Hop çalınan bir bar adresi isteyen birine, gayet dogmatik bir tavırla"Rap müzük deel ki" gibi şeyler zırvalamak özgürlükse böylesi olmaz olsun diyorum. Kimsenin ne dinlediği seni ilgilendirmez, ilgilendirmemeli de. Burada benim müzik zevkimi yargılayın diye bir soru yöneltildiğini zannetmiyorum. Bir de mesajını silip fikir özgürlüksüzlüğü yüzünden siliyorum safsatası altında ayak yapman da ayrı komik.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
amon, 05 Eylül 2005 23:40 tarihinde demiş ki:
said:
Innocente, 05 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki:

Müzik notlardan oluşan grup tur ve bu notalar gitar kalvye hepsinde vb. vardır ama rap de nota denen bişiy yokur sadece dj ler vıjı vıjı yapar ve notası yoktur yani Rap bir müzik türü değildir
süpeeeeeeeeeeeeeeeeer!
tamda benim dşüncelerim
kutladım

Innocente açık bir şekilde kendini ifade etmiş. Keşke herkes böle açık olsa. Rap müzik mi değil mi olayına ise girmicem. Konu bu değil. Yardımcı olmaya çalışan arkadaşlarada teşekkürler.[signature][hline]Love is Divine
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...