Akerfeldt Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 alıcam yarın yada birgun.washburn xb120 var bende.buuyk bişe dusunmuyorum yamaha nın amfileri vardı çok buyuk olmayan,baska ne tavsiye edersiniz,orta boy amfilerede bakabilirm aslında.tavsiyeleriniz nedir?[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
philoxenus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bas amfisinde "hartke" derim arkadaşım. biraz daha kasabiliyorsan ücreti kesinlikle "ampeq"..[signature][hline]Papirus* [Bu mesaj philoxenus tarafından 06 Eylül 2005 02:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alternative4 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Bende de aynı basstan var ve amfi almam lazım benim de. Ama yurdu yıkmayacak bir şey olsun istiyorum, çünkü biliyorum ki o volume düğmesini en azından bir kez sonuna kadar çevirmessem rahat edemem (Sonra neden patladı güzelim amfi...). Bir de pedal almak istiyorum, özellikle Tool çalmak için. Flanger tavsiye ediyorlar ne dersiniz?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bizim basçıda ampteq 40 var ve odayı sallıcak güçte ses verebiliyo.siz hesap edin artık.[signature][hline]Vatandaşa sorduk: Dream Theater NEDİR? Roberha TEMO(½) -Bence Drimtitır insanın kendine yakışanı giymesidir.dünyada bissürü grup var ama neden Drimtiytır çok tutuyo?çünkü onların hepsi gıcır gıcır ibanezler,tama lar,yamahalar,kurzweil ler giyiyolar.lan ben de giysem onları bana da verirler.para yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Bizim arkadaşdada Odayısallıyorum daha ne yapayım marka Ampli var Ok ok banada fabrikası girsin..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: RedallHoor, 04 Eylül 2005 17:45 tarihinde demiş ki: zuhauhuha ne pislik bi insanım ya.. [signature][hline]Vatandaşa sorduk: Dream Theater NEDİR? Roberha TEMO(½) -Bence Drimtitır insanın kendine yakışanı giymesidir.dünyada bissürü grup var ama neden Drimtiytır çok tutuyo?çünkü onların hepsi gıcır gıcır ibanezler,tama lar,yamahalar,kurzweil ler giyiyolar.lan ben de giysem onları bana da verirler.para yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Zuahaha redall ya :D said: -tnG-Portnoy, 06 Eylül 2005 02:54 tarihinde demiş ki: bizim basçıda ampteq 40 var ve odayı sallıcak güçte ses verebiliyo.siz hesap edin artık. Dikkatinizi çekerim; Ampeq ve Ampteq tamamen ayrı markalardır.Aslı ampeq,iyi bi ampeq içinse 400-500 $ dan fazlasını gözden çıkar bence,özellikle sahne falan düşünüyosan.Hartkede biraz daha düşüyo fiyatlar.Bende hartke A100 var,gayet memnunum,evde kullanamıyorum ama volume'u 1e bile getirince şikayete geliyolar :D Hartke'lerin genelde hoparlörler karbon yerine alüminyum oluyo,oyüzden daha parlak ton elde edebiliyosun.Warwick ile ken smith tonu elde edebiliyorum mesela öyle bi güzelliği var :D ufak modelleride vardı sanırım A30 vardı yanlış hatırlamıyosam.Fiyatını bilmiyorum ama. Eğer çalışmak için alıyosanız,15 watt'lık orta halli bi amfi bile üst komşunun aşşağı inmesi için yeterli.Oyüzden size tavsiyem kulaklık kullanın kaliteli bişey olsun tabi 30 milyona philips kulaklık aldım bide evde gayet rahatım çalışma açısından. Size tavsiye edebileceğim markalar,behringer olabilir,hartke olabilir,bütçeniz yeterse elbette ampeq yada hartke derim.Bunun dışında behringer,yamaha,roland'ın amfileri var onlarıda beğendim. Yalnız siz siz olun "ampteg" almayın elinizde patlayıverir sonra :D hayatımda bukadar iğrenç bi amfi daha görmedimde çalmadımda.Çok kötü,çok kalitesiz,dayanıksız,anlamsız bi amfi para kazanmak için kaliteden tamamen ödül verilmiş. Şimdilik bukadar =) probleminiz olursa yardımcı olmaya çalışırım.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 bu aralar yeni amfi alıcam da aklımda behringer bx1200 vardı, ki almadan önce ahaliye danışayım dedim öncelikle. 300-400 euro ya kadar önerebileceğiniz, hayat arkadaşı, can dostu, iyi huylu, alıp ömrümün sonuna kadar kullanabileceğim kadar delikanlı, kaliteli 90-60-90 bi amfi var mı önerebileceğiniz, 18/m/ist bu arada ben hehe. model ismi verirseniz sevinirim. [ Mesaj 26 Şubat 2006, Pazar - 08:33 tarihinde, montezaus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 vallah bende ucuz amfi arıyom 100 milyonu geçmeyen 2.el veya 1.el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 @montezndsa:hartke a-35 yada a-70 e bakabilirsin burdan bende a25 var seviyorum tonunu baya veyahut ampeg bakabilirsin,benim bildigim en iyi bass amfileri bunnar fakat ampeg ve hartke nin çok farklı tonları var yada bundan alıp bi kaç tane fay hattının faliyetlerini canlandırabilirsin @emircanz:düşük wattlı randall'lar var ucuza pls,denemiştim leş değil çok [ Mesaj 26 Şubat 2006, Pazar - 22:49 tarihinde, Akerfeldt tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 bugün gidip aletlere bi el attım da fender bassman alıcam sanırım 100wattlık. hartke almayı ümit ediyordum da maalesef bulamadım, a70leri satan bi yer biliyorsanız (ki tünel civarında yok) feci hayra geçer aslında. bir de etrafımda fikir alabileceğim kimsecikleri bulamadım da pek, aleti (fenderi) biliyorsanız bi iki yorum yaparsanız sevinirim, şaka maka alıyorum yarın bi aksilik olmazsa. kasıyo ya alet edavat almak, pek bi çeşitle de karşılaşmadım, iyice kararsızlık durumlarındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 orion da fender bass amfisi var, orda çalısoruz bizim elemanlarla ve benim hosuma gidiyo o amfide,fender yani sonucta ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar