RehaMuhtar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Arkadaşlar uzun süren araştırmalar okunan forumlar yapılan yorumlar ardından kararımı verdim ve Logitech x-530 5.1 ses sistemi aldım. İnanın her kuruşa değdi çok temiz bir ses, yüksek seste bozulma yok tizler ve baslar beklediğimden kaliteli tasarımı şık duvara monte özelliği oldukça kullanışlı. Divd film ve oyun oynarken aradığım 5.1 ses kalitesini buldum fiyatı 150 ytl civarı ancak ben hızlı sistemden aldım 173 milyon biraz pahalı diğer yerlere göre, bu fiyata alınabilecek en kaliteli ses sistemi. Netice olarak 150 ytl civarı ses sistemi arayanlara kesinlikle bu seti almalarını öneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Logitech cok kaliteli urunler yapiyor.Ozellikle mouse ve ses sistemlerinde.[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 estetik olarak da hoşmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 kac money?[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Vimpir Spor Servisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: vimpir, 05 Eylül 2005 23:34 tarihinde demiş ki: kac money? okumaya inanalim.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 :D 150 ytl demis.[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Leath, 06 Eylül 2005 00:12 tarihinde demiş ki: said: vimpir, 05 Eylül 2005 23:34 tarihinde demiş ki: kac money? okumaya inanalim. baskasinin agzindan duymak istedim :)[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Vimpir Spor Servisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar