Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa bizimle şaka yapmasın!!

elaidi

Öne çıkan mesajlar

Eleştirme hakkımız var.

T.C. Başbakanı ona yasal dokunulmazlık sağlar bence sadece. Laf dokunulmazlığı değil. Ben açıkçası içimden daha beterlerini söylüyorum.

Muhalefet lideri bile, YERİM CANIM SENİ BEN dedikten sonra biz hakaret etmişiz çok mu. lol[signature][hline] selam : )
Sosyal ağlarda paylaş

3-5 kendini bilmezin seçtiği..geçmişi malum amacı malum..birilerinin maşası olduğu malum bir lidere saygı duymamı bekleme benden..lider olması onu saygıdeğer yapmaz...ki Atatürk'e saygısızlık yapan adama saygı duymamı kimse benden bekleyemez..[signature][hline]Eski bir Türk bakkalı zam yapacak;
''Kahve Yemen'den gelir, yollar ırak/Beş para yetmiyor on para bırak.''
Bu bakkaldan alışveriş yapan birinin cevabı;
''Kahve Yemen'den gelir, yollar sapa/Beş para yetmiyorsa dükkanı kapa...''
Sosyal ağlarda paylaş

Ben muhabbetimde lafımı ederim valla.
Ha küfür de ederim sinirlenirim çünkü muhabbet sırasında. Ama adamın yüzüne gidip malsın. diyemem zira bigün köprüde giderken yanımızdan geçti.
saydık 17 araba vardı. bir tanesinde tayyip vardı. kalan 16 arabanın 10'unda makinalı agent smith'ler vardı. iki tarafa bakan iki ağır makinalı ajan yerleştirilmişti her araca.. Mundar ederler valla adamı lol. Arkadaşım tam konvoy gelirken sola sinyal verdi tayyibin arabası yaklaşırken.
O agent smith'lerin bakışlarını görmeliydiniz..[signature][hline] selam : )
Sosyal ağlarda paylaş

eğer bir gün kadıköyde gezerken felan konuşmasına denk gelipte yumurta atmazsam en adiyim..hep diyorum yakında ulaşabileceğim bir yerde olsa allah belamı versin yumurtalarım...çekinmemde en fazla dayak yerim ama o herifin ampül alnında yumurta patlatmak için küçük bir bedel olur...[signature][hline]Eski bir Türk bakkalı zam yapacak;
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mandoo, 05 Eylül 2005 13:38 tarihinde demiş ki:Atatürk'e saygısızlık yapan adama saygı duymamı kimse benden bekleyemez..
kesinlikle.
Gecmisi ne kadar cabuk unutuyor bazilari.

Minareler süngüüüüüü, müminler askeeeer[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Sosyal ağlarda paylaş

atarım çekinmem sana da atarım hadi geeel gel bizim arka bahçeye...[signature][hline]Eski bir Türk bakkalı zam yapacak;
Sosyal ağlarda paylaş

kesemez..keserse askeri sınırlayacak bir bahanesi kalmaz...[signature][hline]Eski bir Türk bakkalı zam yapacak;

[Bu mesaj Mandoo tarafından 05 Eylül 2005 13:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
EagleEye, 05 Eylül 2005 13:56 tarihinde demiş ki:
yalnız 3 ekimde harbiden kabul edilmezsek görüşmeleri kesecekmi onu çok merak ediyorum ben.

3 ekimde kabul edilmezsek ilginc isler olabilir sonrasında.Rusyayla,iranla yakınlasmak gibi.AB göze alamaz böyle birşeyi diye düşünüyorum ama bilemiyorum ileriki politikamızı.[signature][hline]shinsetsu desu..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Apache, 05 Eylül 2005 13:35 tarihinde demiş ki:
karikatur yerine göre sanata girebilir ama bu direk hakaret.insan sınırlarını bilmeli.

Ben yine de bi fark göremedim. Kedi gibi çizilmesini hoş karşılamak ama maymun denilmesine kızmak. Bi çelişki var gibi.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Sosyal ağlarda paylaş

gorusmelerı kesmek ıstıyor zaten

tayyıp erdogan bır mekanıst ve avrupaya gıden trenı kullanıyor

soonuna kadar dayandı hıza şu anda ve tren raydan cıksın dıye umutla beklıyor

avrupaya rest ı cekıcne burdakı salaklar onu kahraman ılan edıcek artan AB karsıtlıgı ıle beraber ve boylece turkıye kendıne baska muttefıkelr bulma yolunda ozgur kalıcak
ABD yede rest cekıldıgı dusunulurse bu muttefıkelrın guneyden gelıcegıne daır kuskunuz olmasın[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elektrot, 05 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki:
said:
karikatur yerine göre sanata girebilir ama bu direk hakaret.insan sınırlarını bilmeli.

Ben yine de bi fark göremedim. Kedi gibi çizilmesini hoş karşılamak ama maymun denilmesine kızmak. Bi çelişki var gibi.

kedi gibi çizmenin altında sanatsal bazı öğeler yatıyor olabilir.Ancak çıkıpta maymun erdoğan dersen bu direk kişiye hakarete giriyor.onu bırak normal birine bile desen hakaretten dava açılabilir kişiye.[signature][hline]shinsetsu desu..
Sosyal ağlarda paylaş

ya ne güneyi siz ne diyorsunuz ya? yok rusyaymış iranmış...hayal kurmayın arkadaşlar...amerika sömürgesinin kendi doğrultusu dışına çıkmasına izin verir mi zannediyorsunuz...bize anca ab yolu gözükür başka bir birliğe giremeyiz..girdirtmezler..kendi başımıza da bırakmazlar..[signature][hline]Eski bir Türk bakkalı zam yapacak;
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Apache, 05 Eylül 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
said:
elektrot, 05 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki:
said:

Ben yine de bi fark göremedim. Kedi gibi çizilmesini hoş karşılamak ama maymun denilmesine kızmak. Bi çelişki var gibi.

kedi gibi çizmenin altında sanatsal bazı öğeler yatıyor olabilir.Ancak çıkıpta maymun erdoğan dersen bu direk kişiye hakarete giriyor.onu bırak normal birine bile desen hakaretten dava açılabilir kişiye.

Birine hakaret edeceksem maymun şeklinde bir resmini çizip eline vermem, beni dava etmesini engeller yani, öyle mi ?![signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!

[Bu mesaj elektrot tarafından 05 Eylül 2005 14:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Böyle soylu vede asil bir atadan utanan zihniyetleri kınıyorum Osmanlı torunuyuz biz aksini düşünemiyorum OSMANLI Diye anılınca aşalanıyormuyuz nedir böyle soylu bir imparatorlukla sizin bahsettiğiniz birmi onuda öğrenmek lazım yoksa aynıda benmi dünyanın 4/3 ne sahip olmus yıllarca dünyayı yönetmiş olan bir imparatorluğu cok büyük görüyorum anlamadım osmanlıda ne kötülük var ?
Edit : Erdoğan beni bağlamaz [signature][hline]Mandoo, 23 Ağustos 2005 16:29 tarihinde demiş ki:
bir trip vardır ya..ulan berber acaba değdiriyormu diye kıllanır insan bir an...

[Bu mesaj KaMoNJuK tarafından 05 Eylül 2005 14:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kamonjuk sana göre türkiye geri kalmamış bir ülkedir kesin..şey diyosundur sen ülkenin nesi geri kalmış...batıda olupta yurdumuzda olmayan ne varki felan...abarey ki ne abarey...[signature][hline]Eski bir Türk bakkalı zam yapacak;
Sosyal ağlarda paylaş

Böyle kendine güvenmeyen bir anlayışla yaklaşırsan elbet bir şey yapamazsın. O aşağıladığınız Küba'ya, Kuzey Kore'ye bakın da görün, milli devlet nasıl savunulur. Tabi bunun yanında İran'ı ve Güney Kore'yi de unutmamak lazım. İdeolojileri ne olursa olsun hepsi ABD sömürgesine karşı amansız mücadele veriyor, biraz örnek almak lazım.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış;
Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elektrot, 05 Eylül 2005 14:05 tarihinde demiş ki:
Birine hakaret edeceksem maymun şeklinde bir resmini çizip eline vermem, beni dava etmesini engeller yani, öyle mi ?!

neyin ne olacağını sende iyi biliyorsun laf oyununa gerek yok.orada çizilen kedi köpek maymun fil eşek hepsi belli iğnelemeler ve dokundurmalar için çizildi.Zaten o sanatçılarda mahkemeye çıkıp hakaret etmek için değil insanlara başka yönden olayları düşündürmek için çizdik dediler.Sen maymunu çizip verirsen hakaretini etmiş olursun dolaylı yoldan,engellemez.[signature][hline]shinsetsu desu..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...