Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: Ferrero, 05 Eylül 2005 15:58 tarihinde demiş ki: Japonya 160 milyon nüfus küçücük bir toprakları olmasına rağmen bütün insanları en az üniversite mezunu teknolojide dünyada 1 numara en savaşçı ırk kamikaze rulz dünyanın en pahalı ülkesi ayrıca Japonya bence en iyi Bu yüzden Japonya sürekli nüfusunun 1/3 ini yurt disinda tutuyor, o yüzden geziyo o caponlar :D[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 CAPONYAĞĞĞ ulan orda bi hamburger 750 yen :D Yani 7.800 milyon 250 gram Dana eti 5000 yen Yani 50 milyon falan sdfsdf.. bi küçük su 200 yen yani 2.6 kuruş sdfsdf... Gidip orda Yakuza falan olcanda Serçe parmağı vurdurman lazım boşver :D[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 erutan sen orda dilenci bile olamazsın lan :D[signature][hline]Eski bir Türk bakkalı zam yapacak; ''Kahve Yemen'den gelir, yollar ırak/Beş para yetmiyor on para bırak.'' Bu bakkaldan alışveriş yapan birinin cevabı; ''Kahve Yemen'den gelir, yollar sapa/Beş para yetmiyorsa dükkanı kapa...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bence bmc[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mağra rulz... AZAUHZ iboo Muhaeu[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 erutan o mağra varya..neyse anladın sen anladın.. :-):-):-)[signature][hline]Eski bir Türk bakkalı zam yapacak; ''Kahve Yemen'den gelir, yollar ırak/Beş para yetmiyor on para bırak.'' Bu bakkaldan alışveriş yapan birinin cevabı; ''Kahve Yemen'den gelir, yollar sapa/Beş para yetmiyorsa dükkanı kapa...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 neye göre güzel...doğal güzellkleri açısından Türkiye.[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 tabiki abi bi pamukkaleden başka yok dünyada mesela off...abi gidesim geldi pamukkaleye..[signature][hline]Eski bir Türk bakkalı zam yapacak; ''Kahve Yemen'den gelir, yollar ırak/Beş para yetmiyor on para bırak.'' Bu bakkaldan alışveriş yapan birinin cevabı; ''Kahve Yemen'den gelir, yollar sapa/Beş para yetmiyorsa dükkanı kapa...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 hayat standartları açısından isviçreyi kızlar açısından rusyayı doğal güzellikleri açısından türkiyeyi teknoloji açısından japonyayı hepsinden az yada fazla birarada olduğu almanya ise hayalim =)[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... LorathTauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 almanya da bahsettiklerinin yarısı varsa iyi.[signature][hline]couple of dreams... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 norvec =)[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 neresini seviosa insan orasi guzel ulkedir bence turkiye. her bakmdan cok ciddiym[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bu şey gibi olmuş..vizonteledeki belediye başkanının memleketiyle ilgili yaptığı konuşma :d[signature][hline]Eski bir Türk bakkalı zam yapacak; ''Kahve Yemen'den gelir, yollar ırak/Beş para yetmiyor on para bırak.'' Bu bakkaldan alışveriş yapan birinin cevabı; ''Kahve Yemen'den gelir, yollar sapa/Beş para yetmiyorsa dükkanı kapa...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TinerciTim Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 türkiye tabii ki. tmm belki şu durumz kötü aam bu ülke seçimde etkili olmaz bnm için bi de hollanda diyen arklar nie hollanda ? amerika niye? biraz araştırın sizde öyle olmayacağını göreceksiniz. he türkiye çok iyi değil tabi ki ama her yerinde bi tarih var. anadolu olsun avrupa olsun her ilçesinde neredeyse bi tarih var. kaç ülkenin ataları bu kadar sevmiş vatanlarını? bi de kazınlan paranı çok olması geelde pek bişey ifade etmiyor çünkü ne kadar fazla kazanıyorlarsa o kadar da pahalı oluyor herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 @tinercitim işte burda eksikliğin var ne kadar çok kazanırsa o kadar pahalı olabilir ama.. biz ne kadar az kazanırsak o kadar pahalı oluyor... avrupanın en pahalı benzini bizde.. eşşek yüküyle vergi bizden alınır. vergi kaçakçıları affedilir cezası bizden alınır. hadi vergiyi aldın onu ülke için kullandınmı? hayır. at cebe.. milletvekilleri bile geçinemediklerini iddia ederken normal bi insanın geçinmesini nasıl bekleyebilrsinki.. ben şahsen türkiyeyi sevmiyorum... ama bu sözüm yanlış anlaşılmasın.. ülkemi seviyorum. yöneteni, işleyişini sevmiyorum.... yoksa zaten amerika, holanda falan değildir olay.. amerika sadece göz boyuyor. green card cart curt kendini pahalı pazarlıyor. amerika hakkında hiçbişey bilmeyen birisi bile güzel yer der... ha bide şu var yurtdışında yaşayacağıma elbette ki vatanımda yaşamayı tercih ederim ama benim güzel vatanımı kendi çıkarları uğruna satanlar başta bulundukça ve onlar bu ülkede yaşanmayı dahada zora sokuyorsa bişeyler yapılmalıdır... ha bunu ben mi yapacağım.. elimden gelse neden olmasın.. türkiyenin şu anki durumu gençliğe hitabe dekine çok yakın... (ps: burda bahsettiğim sadece şu anki iktidardan ibaret değildir) aklıma gelmişken kimse türkiyede yaşamın ucuz olduğunu iddia edemez[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: theCio, 05 Eylül 2005 00:34 tarihinde demiş ki: ekonomık olarak ısvıcre heralde ( ısvecmı dı yoksa hım neyse ) -İsviçre-[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Vatikan. Çoluk çocuk yok ne güzel (:[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ya sizce dio siz g1tm1s1n1z o o ulke sole yoq o ulke bole d1onuz size ne ya hayret bisi ; London veya ispanya[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 london ülkemi?ben londra nın ing cesi biliom.ayrıca anavatanını 1. sıraya yazmayıpta sağın solun memleketi yok temizdi yok kültürlüydü diye 1. sıraya yazanı kınıyorum.sen yıllarca geçinmişsin büyümüşsün okumuşsun bu vatanda ve en iyi ülke diye bi topic açılınca hemen satıosun vatanını ve yazmıosun. Türkiye en güzeli,sadece yaşadığım bulunduğum için yazmadım demeyin.en iyi ülke Türkiye'dir!bu topicte şaçma bence.en iyi ülke ne demek ya ekonomik açıdanmı ne açıdan?genellemeye bakarsak anavatanını en iyi görmeyeni kınıyorum.en beğendiğiniz ülke bari deseydin.[signature][hline]Lorrotar-60 Human Mage-BL [Bu mesaj Lorrotar tarafından 05 Eylül 2005 20:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 efferin lan ahmet sana katılıyom[signature][hline]May The "K" Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 muz cumhuriyeti . bol aksiyon, bol adrenalin, parali askerler, 3 gunde bir askeri darbeler, kara para, kara kadinlar vs vs vs . - what can i say ? i am a man of action . Jim Raynor oha ahah amma uykum gelmis benim attigim mesaja bak . hadi iyi geceler . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 maldivler nerey bağlıysa yoksa onlar ülkemi neyse o taraftaki ülke işte :)[signature][hline]-baba akü yok -farları açık bırakırsan olmaz tabi -baba akü komple yok -wtf ? mayfer, 05 Eylül 2005 20:00 tarihinde demiş ki: böyle yapınca kürtler pkklılar "aa türkiye türklerinmiş. boşver o zaman" dicekler. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 maldivler Islam cumhuriyeti biliyormuydun? Bi de Tsunamiden sonra pek tadi kalmadi oralarin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar