Lonely Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Dubai birleşik arap emirliklerini oluşturan 7 emirlikten biridir.[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Doğal güzellik olarak Türkiye'den iyisi bence yok. Ama Türk insanı neyin kıymetini bilmişki, vatanındaki doğal güzelliklerin kıymetini bilecek?[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. [Bu mesaj Lonely tarafından 05 Eylül 2005 02:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 şu bogazların bır benzerını bulun durum ayran ısmarlıycam[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 süveyş kanalını benzer diye yuttursam ;) canım dürüm ayran çekti :-p[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Amazon ormanlarının da benzeri yok ama orada yaşamam açıkçası. Kuzey kutbu da bir tane. Gerçekten!! ee şey orada da yaşamam... Kısacası boğazın benzerini bulun demagojiden başka bir şey olmuyor.. ben diyorum GSMH sen diyorsun boğaz...[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 rahatlık bakımından kabul gorursen dubaı[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 irlanda[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 dubaide normal bir vatandaş olacağıma alaska da yaşarım :)[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: Revenge, 05 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: dasaaa, 05 Eylül 2005 03:11 tarihinde demiş ki: Amazon ormanlarının da benzeri yok ama orada yaşamam açıkçası. Kuzey kutbu da bir tane. Gerçekten!! ee şey orada da yaşamam... Kısacası boğazın benzerini bulun demagojiden başka bir şey olmuyor.. ben diyorum GSMH sen diyorsun boğaz... GSMH ıle olmuyor bu işler para her zaman herşey degıldır oyle olsaydı bugun dubaıde 1 lıtre petrol 1 lıtre sudan ucuz olmazdı veya ınsanlar ıskandınav ulkelerındekı gıbı sıkıntıdan ıntıhar etmezdı kuba korkunc fakır bır ulke ancak gıdın ordakı ınsanlıgı gorun bı ınsanların devletınden gordugu muameleyı gorun bı işsizsen devlet sana iş buluyor begenmedın cıktın işten ıkıncı iş ucuncu iş dorduncü işi buluyor gene beceremedın bu defa devlet hata bende dıyıp senı unıversteye yolluyor bu aradada butun yıyıcegını ıcıcegını yasadıgın yerı temın edıyor hastalanınca ılacını doktorunu yolluyor kapında hazır edıyor ve butun dunyada emperyalızmın burnunun dıbınde emperyalızım ın yutamadıgı bır ulke olarak kımseye beş kuruş borcun olmadan agır ambargolar altında yaşamını surduruyorsun omrunde bır defa gıdıp saatlerce kuyruk beklemıyorsun al sana ıyı ulke ama turkıyeden ıyı degıl dunyanın neresıne gıdersen gıt boyle bır ulkeyı bulamassın boyle ınsanlarıda[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 @Lonely Dolasmakla yasamak baska seyler. Turist olarak dolasinca cok guzel yerler var dunyada. [Bu mesaj demirbilek2 tarafından 05 Eylül 2005 03:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ona bakarsan gazeteden yada internetten araştırmakla, orada yaşamakta çok farklı şeyler..[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 @lomely isvicre'de yasamadim ama yillarca baska avrupa ulkelerinde ve abd'de yasadim , (su anda da gene yurtdisindayim, bi sure daha) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 türkiye'de aralarında oldukça önemli bir yere sahip. hep coğrafi konumu hemde sahip oldukları ile. oldukça zengin bir kültürü var. doğal güzellikleride cabası. keşke türkiye'ye gerekenden biraz daha önem verebilseydik. tarihi eserlere insanların baş harfleri ve kalp işaretleri çizmeyip; çöpler atarak kirletmeseydik. çok güzel bir yer olurdu. genede güzel, kim bozmaya çalışsada beceremez.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bende iş için dünyanın bir çok yerini gezdim. avrupada gitmediğim bi tek norveç ve isveç kaldı. yinede "şu ülke yaşamak için çok iyi bi ülke" diyemiyorum. bir ülkeyi vatandaşı olan kişiden dinlemek lazım..[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 valla uzaktan iskandinav ülkeleri ve kanada yaşanası yerler gibi duruyor.bide japonya :) ama türkiyeden memnunum şahsen ekonomik be politik açıdan bakmazsak tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 singapur olabilir.ama neye göre kime göre iyi. hollanda en iyisi aslında.hmm.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Sanırım singapur ama orası da çok mu düzenli ne ?[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: KaMoNJuK, 05 Eylül 2005 00:33 tarihinde demiş ki: Biraz acmak gerekirse en iyi en güçlü en teknolojik en demokratik vs vs vs abd[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 kuba[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 isveç.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Boşşş bunlar boşş tabii ki MOĞOLİSTANNNN Ben gitcem oraya toplicam gene tüm moğolları bak o zaman görün composite bowlarla at üstünde allahhh:D[signature][hline] Her an her tuvalete dalabilirim Korkun benden Eski Öküz Yeni Aşık Bodrack The Tuvalet Psycho is back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BartSimpson Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 amerika çünkü nba orada[signature][hline] :tup: kıraç :tdown: ceza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Kendini doğulu hisseden herhangi bir ülke. İnsanlığını kaybetmemiş bir ülke.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Hatun bakımından : Birleşik Arap Emirlikleri (Bodrumdaki tecrübelerimden sonra onlardan güzeli yoktur diye düşünüyorum..) Ekonomi olarak : Türkiye (Kafanı kullandımı çok para kazanabileceğin bi ülke. Ya batarsın ya çıkarsın) Yaşam tarzı : İspanya (Bilmiyorum ama benim yaşamak istediğim yaşam tarzına çok yakın)[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade [Bu mesaj Xaero tarafından 05 Eylül 2005 09:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar