Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sizce dünyanın en iyi ülkesi ?

KaMoNJuK

Öne çıkan mesajlar

Doğal güzellik olarak Türkiye'den iyisi bence yok.
Ama Türk insanı neyin kıymetini bilmişki, vatanındaki doğal güzelliklerin kıymetini bilecek?[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind
Snoop Dogg
Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.

[Bu mesaj Lonely tarafından 05 Eylül 2005 02:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dasaaa, 05 Eylül 2005 03:11 tarihinde demiş ki:
Amazon ormanlarının da benzeri yok ama orada yaşamam açıkçası. Kuzey kutbu da bir tane. Gerçekten!! ee şey orada da yaşamam... Kısacası boğazın benzerini bulun demagojiden başka bir şey olmuyor.. ben diyorum GSMH sen diyorsun boğaz...

GSMH ıle olmuyor bu işler para her zaman herşey degıldır oyle olsaydı bugun dubaıde 1 lıtre petrol 1 lıtre sudan ucuz olmazdı
veya ınsanlar ıskandınav ulkelerındekı gıbı sıkıntıdan ıntıhar etmezdı

kuba korkunc fakır bır ulke ancak gıdın ordakı ınsanlıgı gorun bı ınsanların devletınden gordugu muameleyı gorun bı

işsizsen devlet sana iş buluyor begenmedın cıktın işten ıkıncı iş ucuncu iş dorduncü işi buluyor
gene beceremedın
bu defa devlet hata bende dıyıp senı unıversteye yolluyor bu aradada butun yıyıcegını ıcıcegını yasadıgın yerı temın edıyor
hastalanınca ılacını doktorunu yolluyor kapında hazır edıyor
ve butun dunyada emperyalızmın burnunun dıbınde emperyalızım ın yutamadıgı bır ulke olarak kımseye beş kuruş borcun olmadan agır ambargolar altında yaşamını surduruyorsun
omrunde bır defa gıdıp saatlerce kuyruk beklemıyorsun

al sana ıyı ulke

ama turkıyeden ıyı degıl dunyanın neresıne gıdersen gıt boyle bır ulkeyı bulamassın boyle ınsanlarıda[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
türkiye'de aralarında oldukça önemli bir yere sahip. hep coğrafi konumu hemde sahip oldukları ile. oldukça zengin bir kültürü var. doğal güzellikleride cabası. keşke türkiye'ye gerekenden biraz daha önem verebilseydik. tarihi eserlere insanların baş harfleri ve kalp işaretleri çizmeyip; çöpler atarak kirletmeseydik. çok güzel bir yer olurdu. genede güzel, kim bozmaya çalışsada beceremez.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!|
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

bende iş için dünyanın bir çok yerini gezdim. avrupada gitmediğim bi tek norveç ve isveç kaldı.
yinede "şu ülke yaşamak için çok iyi bi ülke" diyemiyorum. bir ülkeyi vatandaşı olan kişiden dinlemek lazım..[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind
Snoop Dogg
Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Hatun bakımından : Birleşik Arap Emirlikleri (Bodrumdaki tecrübelerimden sonra onlardan güzeli yoktur diye düşünüyorum..)

Ekonomi olarak : Türkiye (Kafanı kullandımı çok para kazanabileceğin bi ülke. Ya batarsın ya çıkarsın)

Yaşam tarzı : İspanya (Bilmiyorum ama benim yaşamak istediğim yaşam tarzına çok yakın)[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]
Gym-World
Dj XæRo - The Terror Blade

[Bu mesaj Xaero tarafından 05 Eylül 2005 09:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...