arcenoid Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ya o kadar vendor geziyoruz fln filan ama ben mrk ettim. en sevdiğiniz vendor hangisi. benim yasbal :D ha bide milli noter veronica var. moradondaki tüm satışlara şahitlik etmiştir. misal x= do you sell xxx y= yes x= how much? y=xgb do you buy ? x= yes y= ok ! come veronica :D[signature][hline]Ben post kasan birisiyim. en son seviyeye gelip lvl 60 poster olduğumda tum forumlara postnova postdancing ve arcpost vuruşlarımı yapıp sizlerin postlarını ele geçireceğim. Bazıları böyle düşünüyor.... Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Allaha havale Her Clana Giriyoz :D Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 5K :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 yokmu ?[signature][hline]Ben post kasan birisiyim. en son seviyeye gelip lvl 60 poster olduğumda tum forumlara postnova postdancing ve arcpost vuruşlarımı yapıp sizlerin postlarını ele geçireceğim. Bazıları böyle düşünüyor.... Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Allaha havale Her Clana Giriyoz :D Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 5K :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 anlamadm :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 hö ben en çok o görev veren cızları seviyom :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: hunter_of_human, 05 Eylül 2005 21:39 tarihinde demiş ki: aware3 sor bekem o cızlara benimle çıkarlarmı :D:D:D lvl 56 assasin cız arıyor :D la hepsi benim cızlar :D karıştırmammmm önünde lvl 51 warior duruyo :D:D:D:D defansım taş gibedir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KnuCkLeS Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Benim sevdiğim moradondaki sundries :) Bi de veronica onda o kadar opal varken sevmezmiyim.:D[signature][hline]Jr__/Beramus/hack yedi ... TT__/Deimos/n00bz/51 oldu bıraktım :( Yaklaşık 6 aydır lvl kastım.Şimdi geriye dogru Baktığımda hiç 60+ olmamanın ezikliğini yaşadım son kez 60+ olmak için kasacağım belki olurum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YumiYumi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 en sevdigim vendor (Bankada Tomarla item ve Para oldugu zaman ) Inn hostess :D:D:D:D:D[signature][hline]Server: Beramus Nick: yumiyumi Clan: Sync_Master Character : Barbarian Np : Durun Daha 62 Olmadan Yok NP Neyim :D( Lvl : 5x Tek Rakip : suisuisui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 en sevdigim vendor magic anvil 24 saat calıso valla gık demeden gm lerden işletmesını ıstesem verirlermi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: asiiiiiiiii, 05 Eylül 2005 21:58 tarihinde demiş ki: en sevdigim vendor magic anvil 24 saat calıso valla gık demeden gm lerden işletmesını ıstesem verirlermi? :D :D nabacan lo orayı. bana yasbalı versinler gelene gidene kazık atayım :D[signature][hline]Ben post kasan birisiyim. en son seviyeye gelip lvl 60 poster olduğumda tum forumlara postnova postdancing ve arcpost vuruşlarımı yapıp sizlerin postlarını ele geçireceğim. Bazıları böyle düşünüyor.... Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Allaha havale Her Clana Giriyoz :D Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 5K :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YumiYumi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 :D bence verirlerde adamlar itemlerini yaktıkları zaman kaç orda hele bide shardı +8 basıyorsa veya raptoru +8 e basıyorsa hiç durma :D:D:D:D:D[signature][hline]Server: Beramus Nick: yumiyumi Clan: Sync_Master Character : Barbarian Np : Durun Daha 62 Olmadan Yok NP Neyim :D( Lvl : 5x Tek Rakip : suisuisui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 abi versinler bana bu turk dusmanı adamların ıtemları +2 ye gecerken yakarım valla paticiktekı elemanlarada direk cus la +8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 banada inn hostessi versinler gmlerin +10 itemlerini sağ cebime atarım :D[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 6xx Server : Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 chitin giyom la :D hatta para bulup +6/10 str yapıcam hepisini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar