Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yazılım Projesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar güzel bir grup kurup hep beraber bişiler yapalım diyorum. Boş boş oturmaktansa hem bişiler ögremiş oluruz, hem de maddi acıdan da bişiler elde edebiliriz diyorum.

Piyasada 1000lerce $'a satılan lisanslı programlar var. Bunların benzerlerinin yazılabilmesi biraz ugrasmakla mümkün. Bu tür bir proje icin ugras vermek isteyen biraraya gelirsek oldukca iyi olur diyorum. Üzerinde tartısıp ne tür şeyler yapabiliriz die karar veririz..Daha sonra da görev paylasımı vs..

Tabi bu tür bir proje icin en azından bir programlama dilini iyi derecede bilmek gerekiyor. Diller arasında geçiş fazla zor olmadıgı icin tekini bilmek yeterli ilk etapta.

C,C++,VB/.NET,C#,Java vs..
extradan SQL,PostGreSql felan da olabilir..

Özelden görüşürsek daha iyi olur..
Pm veya icq:53023000
Mesaj tarihi:
bekleyin beni bu aralar paso kütüphane ezberliom kışa sizinleyim :)[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
Solonor, 09 July 2003 20:40 tarihinde demiş ki:
önemli olan boyu değil işlevi
Mesaj tarihi:
cedi çık abicim dışarı sokağa doğru bis sürü hatun wardır şimdi orda git onları programla
ne oturucan bilgisayar başında
kış boyu oturursun
Mesaj tarihi:
Benide say. Hatta chat programı üzerinde çalışıorum. Altyapısını yazdım. Chat protocolüne göre bilgi alışı falan felan.
Bi tek görsel olayları kaldı. Üstüne çalışırız valla bikaç kişi olsa. Hiç olmazsa proje mahiyetinde bişiler öğretir.[hline]This Cat Scratches Free.
Mesaj tarihi:
İlerledikten sonra gui tasarımı kısmında profesyonel yardımım olabilir.[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk?
Mesaj tarihi:
Ben pek gui çakmıorum zaten. Interface'le hiç uraşmadım. Eksantrik menüler butonlar felan.

Heç anlamam. Fikirlerim olabilir tabi ama uraşacak zamanım olmadı hiç programı süslemekle.[hline]This Cat Scratches Free.
Mesaj tarihi:
C C++ Java ve C# ogrenmeye calısıyorum bu aralar (birini adam gibi ogren dıgerlerıne kolay gecebılırsın demeyın oyle yapıyorum agırlık C de su an) ...
yardım baabında elimden geleni ardıma komam ...
genel dusunce ne ısletım sıstemı mı, bu geyık muhasebe prog ları falan mı ne yazılacak ?[hline]* cehennemde yer kalmayınca oluler yurumeye baslayacak ...
* merhaba anne ben geldım ...
Mesaj tarihi:
said:
The_Delucian, 13 July 2003 00:42 tarihinde demiş ki:
C C++ Java ve C# ogrenmeye calısıyorum bu aralar (birini adam gibi ogren dıgerlerıne kolay gecebılırsın demeyın oyle yapıyorum agırlık C de su an) ...
yardım baabında elimden geleni ardıma komam ...
genel dusunce ne ısletım sıstemı mı, bu geyık muhasebe prog ları falan mı ne yazılacak ?[hline]* cehennemde yer kalmayınca oluler yurumeye baslayacak ...
* merhaba anne ben geldım ...

benim bikaç ark suan muhasebe programı yazıolar zaten..epey de ilerlediler..Piyasada ETA adıyla bilinen programın bir tür deişik versiyonunu Java ile yazıolar. Windoes ve Linux ortamında çalışacak..

Muhtemelen de projede Java veya C# kullanılır. MS tabanlı bişi yapılırsa C#, daha geniş kesime hitap edecekse ise Java.
Projenin ne olacagına baglı bu tamamen..

Java zaten C++ ın aynısı sayılır..C# ı ise C/C++ bilen birisi bikaç saatte kavrar en fazla..

Şuanki en önemli kısım güzel ve ciddi bir proje bulma..Ben bikaç bişi üstünde duruyorum işte. Onlar hakkında daha detaylı bilgi topluyorum..Aklınızda güzel fikirler varsa veya piyasada kullanılan birtakım programlar hakkında bilginiz varsa, mesaj atın daha detaylı konusalım..
Mesaj tarihi:
dc oynamadım ama o tür bişiler de "extradan" olabilir yani..
oyun türü bişiler hiç hazırlamadım :)
ama yapılabilir, web tabanlı cok güzel şeyler..
Mesaj tarihi:
beyler lütfen biraz mantıklı sıkın.

dediğini 1000$lık yazılımları 150-200 kişilik profesyonel programcılar yapıyo. bu iş o kadar kolay olsayı herkes iki dil örenip kendi programını yazardı.

ayrıca c+, basic bilipte havaya girmeyin. bu iş sandığınız kadar kolay değil. çok büyük paralar dönüyo bu işte.
Mesaj tarihi:
hangi 150-200 kişisinden bahsediosunuz ya, windows mu yazıyoruz burda?
benim staj yaptıgım yerdeki 1milyon $ lık projenin üstünde bile max 15 kişi çalışıyor..
Mesaj tarihi:
3,5 milyon dolarlık iş
6 kişi çalışıyolar.2 si stajer.
ortana şirketin adı.türkiyenin en büyük ışıklı panel üreticisi.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him,
and so do the angels because of His Awe.
Mesaj tarihi:
yazlılım mühendisliğinin güzel yanı burda.kimse fiyat düşürmez.herkes deli paralar alır. çünkü akıldan başka sermayesi yok.

orta halli web satış içeren bi site 50.000 dolar.felix şirketin adı.

evet bilmeden sıkmıyalım.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him,
and so do the angels because of His Awe.
Mesaj tarihi:
Kolay işler diil bunlar valla ne diyim. Staj yapmak firmalara girmek lazım. Freelance olmak kolay iş diildir görünenin aksine.[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk?
  • Yeni Oluştur...