asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ben bu oyuna baslayalı 3 ay oldu daha hic bir savasta 15 dakka duramadım boyuna dc verıyor bu bitek bende oluyor yoksa heres aynımı savaslar olmadımı bu oyunun zevkı nerede 1 gun oncede scroll ları zartı zurtu ayarlıom 15 dakka da dcccc :(
KaKsi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Savaşlarda kullanıcıların çoğunluğu oyunda olduğu için bu tür problemler yaşanır. Bilhassa akşam yapılan savaşlarda, genelde gece savaşları daha bi lagsız ve sorunsuz olur. Ama şu da var; eğer asasin isen ve light feet ile koşmaya çalışıyorsan bundan dolayı da sürekli dc olabilirsin...[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi.
Cobra226 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Allah allah ben hiç böle birşey duymamaıştım... Cidden hızlı gidersen DC olma riski artarmı O_o[signature][hline]Arma imzasında demiş ki: Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım... fastreload, 05 Eylül 2005 04:26 tarihinde demiş ki: kağıt uçak en güzeli ekonomik hem...
KaKsi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Light Feet kullanırken 15 dk da bir dc oluyorum... bu sorunu yaşıan ve şikayetçi olan başkaları da var tabi ki...[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi.
KnuCkLeS Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Hakikaten lf kullanırken niye dc olunuyor ??[signature][hline]Jr__/Beramus/hack yedi ... TT__/Deimos/n00bz/51 oldu bıraktım :( Yaklaşık 6 aydır lvl kastım.Şimdi geriye dogru Baktığımda hiç 60+ olmamanın ezikliğini yaşadım son kez 60+ olmak için kasacağım belki olurum...
Asheroth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Çünkü çok hızlı koşuyorsun. Oyun, senin etrafındaki nesneleri her defasında refreshliyor. Bu arada da bağlantın yetmiyor tabii sonra dc oluyosun. Bende de çok oluyor. o yüzden genelde birini kovalarken lf atıyorum.
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bundan sonra light diiil swift bile atmadan yavas yavas giderim yeterki oyunda kalım
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: KnuCkLeS, 05 Eylül 2005 20:18 tarihinde demiş ki: Hakikaten lf kullanırken niye dc olunuyor ?? koşma yoksa düşersin :D
Öne çıkan mesajlar