darth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Ark. lar bu KE ne zaman çıkacak bu yakınlarda çıkmazsa sapıtıcam ares de olanlar bilir çok sinir bi server olmaya başladı. bi bilgisi olan lütfen yazsın!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Treador Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Hepsi s!n!r serverl4r olm4y4 b@şlad! ç!çek BöcÜk[signature][hline]Nick:Treador lvl: 5x :) Clan: OSMANLI tm Np: sorma bile :( kukry+6/60 satılır beramusta detaylar için ÖZEL msj atın :D [Bu mesaj Treador tarafından 05 Eylül 2005 18:05 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Treador tarafından 05 Eylül 2005 18:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bıktım oyuna giremiyoz girince kasamıyoz[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ke geldi bile artık solucanlardan +8 çıkıor kos solucan kes bana +8wood staff düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 KE bitsin çıkaracaz siz merak etmeyin gelcek o da... *K2 Network böyle diyodur kesin soranlara*[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Treador Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: Shaklaban, 05 Eylül 2005 18:12 tarihinde demiş ki: ke geldi bile artık solucanlardan +8 çıkıor kos solucan kes bana +8wood staff düştü !;. noluo nerden indirdin ? !;.;.[signature][hline]Nick:Treador lvl: 5x :) Clan: OSMANLI tm Np: sorma bile :( kukry+6/60 satılır beramusta detaylar için ÖZEL msj atın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 arkadaşş test sürümden bahsediyo :)) hahaha ke geldiği falan yok gelmiş olsa ko kendisi upgrade ederdi :D[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Bırak ko nun herşeyi tamda ke kaldı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar