Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

200 polis istifa etti

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
doğa gelipte intikamını buşa daha yakın bi yerlerde almaya karar verirse görürüm ben onu.ilk başlarda iyi oldu amerikalılara diyodum ama haberler cidden kötü.açlıktan ölülerin etlerini yiyolar falan diye haberler geliyo amerikalı bile olsa ben dayanamam böyle durumlara[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
Mesaj tarihi:
oha oha insanlarin olumunu bush a baglamayin bari ;p
hani iyi tamam sevmiyoruz adami da, bush yuzunden insan oldu demek de biraz,, ne bilem, acayip.[signature][hline]faşist paticik grubu:

area masters ftw!
Mesaj tarihi:
said:
Mandoo, 05 Eylül 2005 14:55 tarihinde demiş ki:
iyi oluyor iyi boşverin...zencilere acıdım bi tek...

said:
2pac, 05 Eylül 2005 16:14 tarihinde demiş ki:
beter olsunlar

aferin[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Mesaj tarihi:
Jadelith demişsin ki: "oha oha insanlarin olumunu bush a baglamayin bari ;p bush yuzunden insan oldu demek de biraz,, ne bilem, acayip."

neden acayip değil biliyo musun? amerika dünyanın bir numaralı güçte ülkesi olmasına rağmen barış ve adaletten yana değil. bunun sonucu olarak da dünyanın ekolojik ve doğal dengesini bozup kendinden güçsüz ülkelerin insanlarını sömürmeye çalışırken kendi ülkesindeki zavallılara yardım bile edemiyor ya da etmiyor. Bu konumuz değil. Amerika en gelişmiş olmasına rağmen Bush yüzünden felaketlerin sebebi olan dengesizliği tetikleyen ozon tabakasına verilen zararda ve küresel ısınmanın sebebi olan sera etkisinde en büyük sebep ülkedir. Tüm bunlar da aşırı petrol tüketimi sonucu olur, hani şu masumları katlederek (ç)aldıkları petrollerin tüketimi..

sonuç ne o zaman?

kendi vatandaşı dahil neden binlerce masum öldü? bush yüzünden.

edit: fazla sözcük
[signature][hline]Atam izindeyiz!

[Bu mesaj -007- tarafından 05 Eylül 2005 16:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ha bush olmadan once amerika dogayi hic kirletmeyen bir ulkeydi, bush basa gecince birdenbire pis mi oldu? bu tur olaylarin olmasina sebep acacak kirliligi bush 8 sene icinde mi yaratti?

lol.[signature][hline]faşist paticik grubu:

area masters ftw!
  • Yeni Oluştur...