McFrenzy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Dün akşam arabayla geçerken gördüm tunusta yeni açılmış newcastle. Pub şeklinde. Çok güzel gözüküyodu uzaktan çok sevdim. Hatta o dk girmeye çalıştık ama haftasonları rezervasyonla alıyolarmış. Bugün için rezerve ettirecektim ama telefonu açmıyolar hiç. Çok hoş bir mekana benziyo.[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 yarin izlenimler geliyor efendim..[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Bekliyoruz izlenimlerini Dojo:)...[signature][hline]Gyokuche neden sen? Hatalıysam 0536 213 03 23 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Gittim geldim. Simdik burasi pek nezih guzel bir yer. `Old English Pub` yaziyor her tarafinda ama 50'lik biralari yok mesela, ilginc geldi bana. sisede tuborg carlsberg ve heineken satiliyor, 33luk 4 4.5 5 ytl, sirasiyla. Restoran Pub seklinde bir yer, ben gunduz gittim, yemek falan gayet guzel. $ik bir yer yani. asiri pahali da degil, 15-20 ytl ye ickili yemekli bisekilde cikarsiniz. [1 icki 1 ana yemek, heh. hatta ickide bira.] Ama muzik namina birsey yoktu gunduz [7gibi], belki aksam caliyorlardir birseyler, ama bir random beklemeyin pub degince. begendim ben, gidin gorun. gunduz cok kalabalikta degildi.[signature][hline]Piiys [Bu mesaj Dojorel tarafından 29 Ağustos 2005 20:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Tunus'ta yeri tam olarak nerede? Üşeniyorum aramaya:)...[signature][hline]Gyokuche neden sen? Hatalıysam 0536 213 03 23 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 tubitak a dogru yururken. tunaliya donmeyip yukari yuruyorsun, eski gama-guris binasi vardi, orada hemen.[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar