Sony Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Ewet Ultimadaki Benzetmeler ------------------------------------------------------------ Alchemy : Habib-ül hokkabaz Backpack : Tarrake Bank : Faisal Finans Bard : Müezzin Begging : Yawşak-ül Rezil Bug Abuse : Günah Bug Abuser : Kafir Bug Bildirmek, Şikayet etmek: Vaka ül-Kalleş ! Brittain : Mekke Crim : Günahkar GM : Melek Guard : Azrail Guardlamak : Beddua Guild : Tarikat Guild üyesi : Mürit In Sanct Ylem : Allah-üs Samet Lem Yelit ve Lem Yulet Katana : Kamasullah Login : Besmele Loot : Haram Mage : Evliya Mage robe : Kaftan-ül Halife Musicianship : Habib-i Musikiyye Miner : Ganimet-i Lavman Newbie : Tasak-ı bebe-ül velet Server bugun hiç göçmedi : Vak'a ül Hayret OooOOooOOoooO : Eşhe-dü en laaa AAaaAAaAAaAAaaAAaAaA ... Ostard : Hayvan-ül Ebabil Pig : Cenabet-i hayvanat-ül bokiyye PK : Harami , Uğru Poison : Şerbet-ül rahmet Poisoning : Kalleş-ül Şerbetiyye Robe : Entari Runebook : Kitabe-i Hicret Scribe : Katip-ül Vahiy Spellbook : Kitab-u Sırad-ı Meftaa Sheep, Cow : Hayvanat-ı Helal-ül Kurbaniye Sw : Habib-i Harbiye-ül Kamasullah Tailor : Nakkaş efendi Teach : Yala-ı mürekkebiyye Thief : Münafık Quest : Cihad-ı Farz Unicorn : Şahhane-i Cemel el mahlukat ül yahşi World Save : Cihhan-ı Muhafaza Wrestling : Pehhlivaniyye Vendor : Katib-i Ticaret Bedroll : Sedcade Jail : Gazap Jail Yemek : Gazab-ı Nekruh Statloss/Curse : Şer-i Kul Yere düşeni item ı almak : Farz-ı ceyiz Action: Cihad Frozen olmak : El-habbi yedi ayva ! Frozenken 2 Kal Vas Yemek : Eşhedü en-la İlahe Hacca çekilmek: El-habbi Allah rahmet ey-leye Hacca çekmek : Farz-ı Harami eyle-i rahmet Safe Zone : Cennet Delucia/Bucs :Cehennem Mezarlık: Kabristan Ölü sesi : Gaib-i Ses Gm Yell: Gaib-i ses ül Melek Page Atmak: İbated-ül Melek Page e cevap almak : Melek-ı Ses-i lem Kul Player: Kul Necro : Hokkabaziye-el Satan Death Shroud : Kefen Greater Explotion: Şerbet-ül Şeytanir Attack çeken * ı kesmek : Nevsi Müdafa Gz ye kaçmak: Kase-i Muhafaza Evde saklanmak/ev kuşu : Ev Mahlukat-ı el Cik Cik * : El-habbi *** ül-Kafir Karma Gri : Cenabet Gmin .kill çekmesi :El- Kul u Allah Çarptı Deamon: Mahlukat-ı Şeytanir Baldron: Mahlukat-ı Satan El Kaç laaan !!! Sahibi olunan Mare : Şahhane-i Cemel el mahlukat ül yahşi Lem-Şeytan Adama Saldıran bir Mare : Mahlukat-ül Şahhane-i yahşi tu-Şeytanir Geliyo El-Lem Rahmet !! Lag: Allah Belanı Versin. Vb bela duaları. Notice etmek: Katib-i Kefil Mage PvP: Evliya-il Cihad Skill Kasmak : Eziyet-i Külfet Banlanmak :El-habbi Meftaa /Şer-i Şeytan Undead : Mahlukat-ı Öcü Glorious Lord /Lady:El-habbi şahane-i Muhterem/Muhteres Dread Lord/Lady :El-habbi harami-il Muhterem/Muhteres Order : Tarikat-ı Sultan Chaos :Tarikat-ı Satan Crafted İtem:Techisat-ı Makbul Healler: El-Hoppa Şifacı Heal Potion: Şerbet-ül Zemzem Greater Heal Potion : Şerbet-ül Mukaddes Zemzem App: Tabir-i caiz Acem I ban thee : Yallah ! Server Göçtü : Cihan-ı Mefta Reskill: Desdur-ül Habbi Yalama ULTIMA ONLINE : Cihan-ı Mukaddes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wasley Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 hehe süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sony Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Alın Buda Şiir ------------------------------------------------------------ Zalim (Reglerine Sağlık) Reglerine sağlık,hadi durma lootla bu ceset senin Büyülerine sağlık,bu alemde tek skillin Onu kilitleme,onu düşürme,hırsınla süsleme Hadi seni kestim diyelim bir daha Ekranını karartıp reskill attığımda Dalacakmısın söyle Atack verebilecek misin,zalim Zalim, speed açan, sen de bu büyü atan Gelip de bana dalmaya ne hakkın var? Zalim, speed açan, sen de bu büyü atan Gelip de beni lootlamaya ne hakkın var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Bu sozler baya eski ya hala var mı :)..[signature][hline]Msn:[email protected] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mentalman Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 çok iyi yaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 uğraşmışsın ama hic gülemedim[signature][hline]Lütfen domain name almam destek olun:http://mysolarpower.tk Pati Ebook Unofficial geliyo Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sony Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Al eline katana Koş büyüyü atana Dinle British atanı Resle yolda yatanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 :) içinde süper komikler var hakketen. helal arkadasım. bu arada sarkı ve bir üstteki mısra da cok güzel :)[signature][hline] Chaos Design & Hosting Sindarin MMO Platformu Msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Sony, 20 Ağustos 2005 22:46 tarihinde demiş ki: Alın Buda Şiir ------------------------------------------------------------ Zalim (Reglerine Sağlık) Reglerine sağlık,hadi durma lootla bu ceset senin Büyülerine sağlık,bu alemde tek skillin Onu kilitleme,onu düşürme,hırsınla süsleme Hadi seni kestim diyelim bir daha Ekranını karartıp reskill attığımda Dalacakmısın söyle Atack verebilecek misin,zalim Zalim, speed açan, sen de bu büyü atan Gelip de bana dalmaya ne hakkın var? Zalim, speed açan, sen de bu büyü atan Gelip de beni lootlamaya ne hakkın var? efsane bu ya :) :)[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cna Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 merak etme,tebessüm bile etmedim.[signature][hline]jahnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semih1905 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Devam Bekliyoruz Koptum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar