Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[DragonCourt] Soruma bir cevap verene bir hediye bedava

Sintisyzer

Öne çıkan mesajlar

Eet canım sıkıldı, statları kotu olmak sartıyla istediginiz bi itemı hediye edicem size. ( lvlınıza fazla abartı kacmayan sekilde )

oyunu dikkatli oynayanlar bilebilir

Why can't centaurs dance?[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi?
=Evet
-Ben pırıl pırıl oldum ya...
Alexi_Septimus, 22 April 2003 17:59 tarihinde demiş ki:
abajura sıçıyorlar
Sam, 30 June 2003 18:42 tarihinde demiş ki:
ilk 5.56'lık cübbeyi deldi mi zaten concentration check hakgetire..
Sosyal ağlarda paylaş

zormu geldi :)[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi?
=Evet
abajura sıçıyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

They have 2 left legs :)

Ben soruyu simdi gordum de heheh.[hline]"that's a fact. yes it is. without napalm death, you'd have no fear factory, machine head or cradle of filth and the luvvy-dovey ravey-davey dance would have remained untainted by the screaming 900mph politico-punk of berlin's totally mental digital hardcore bands. napalm death is to blame. curse them!"
Sosyal ağlarda paylaş

nihayet
saasırdım bende bukadar zormu diye.

sec begen al :)

istedigin bişi sole[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi?
=Evet
abajura sıçıyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

Bilmem walla bende zaten bi suru item var statleri de baya iyi. Ben eger varsa mandrake istiyorum biraz :) stat kasacam. lvl 20yim ama hala statlerim cok yuksek sayilmaz. Multiclass karakter oynuyorum oyle olunca zorlasiyo haliyle :) .
Varsa 1-2 k mandrake yollarsin yok olmaz diyorsan canin sagolsun heh :)

Karakter adi : Honorius[hline]"that's a fact. yes it is. without napalm death, you'd have no fear factory, machine head or cradle of filth and the luvvy-dovey ravey-davey dance would have remained untainted by the screaming 900mph politico-punk of berlin's totally mental digital hardcore bands. napalm death is to blame. curse them!"
Sosyal ağlarda paylaş

Cookie olsun öleyse uheuheuhe :p

Ya abi bende ne ararsan var canin saolsun. Yalniz multiclass oynadigimdan midir nedir bi tuhaflik var itemlari enchantlayamiyorum. Sana Bir kac enchantla birlikte bir kac itemimi yollasam benim icin bi enchant yapar misin?

Luck, flame fln da yapamiyorum nedendir bilmem.[hline]Symoon, 06 July 2003 23:32 tarihinde demiş ki:
Ya yemek falan da olcak yani dikkat et.
Kartal da olmasa gelirdim kesin.
Uzak ama..
nicotinee, 06 July 2003 23:34 tarihinde demiş ki:
senın oturdugun yer neresi caddebostana özel otobus hattı koyucagız.(yakın bır zamanda)

LoL!
Sosyal ağlarda paylaş

ilginc.
yolla yaparım. wits 660 civarı yalnız.

char:abdulmuttailip

b u multiclass olayları ne ya. multiclass olmazsan olmaz zaten bu oyun, her skillden olması lazım her charda

benimde 10 bers 11 trade 4 mage 2 ieatsu var ama ben ap biliorum[hline]
milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :)
Sosyal ağlarda paylaş

Abi multiclass dedigim sudur... Bazi insanlar fighter kasip guts`i 600 yapiyorlar wits charm fln 200-300 civari oluyor.

Ben tüm statleri esit götürmeye calisiyorum. Guts 160 ise wits 150 civari bend.

6 fighter
5 mage
5 trader skillim var. Multiclass dedigim olay o yani. Ayni NWN bile oldugu gibi. Belli bir class icinde gelistirmek yerine karakterinin tüm statlerini esit götürmeye calisirsan penalty aliyorsun. Bunu oynarken farkettim. Oyun resmen zorlasiyor. Ben bu karakterimle mingle fln yaparken 20 tiklamada bir charmi zar zor aldigimi hatirliyorum. Neyse itemlari yollarim bugün yarin. Sagolasin :)[hline]Symoon, 06 July 2003 23:32 tarihinde demiş ki:
Uzak ama..
senın oturdugun yer neresi caddebostana özel otobus hattı koyucagız.(yakın bır zamanda)

LoL!

[Bu mesaj Wolfshade tarafından 14 July 2003 14:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Abi sana bir kac silah armor asaura fln yolladim yaninda da luck, flame ve enchant scroll. Itemlarimi senin sefkatli ellerine teslim ediyorum. :) Umarim yakin zamanda geri yollarsin.[hline]Symoon, 06 July 2003 23:32 tarihinde demiş ki:
Uzak ama..

LoL!
Sosyal ağlarda paylaş

Ok yolladigim matchlock rifle`i enchantlersen sevinirim öleyse. Digerlerini de geri yollarsin. Gerci istiyorsan al senin olsun ueh :)

Snake scale suit ve asaurayi yolla yeter yani. Yoksa ciplak kalacam adem baba gibi.[hline]Symoon, 06 July 2003 23:32 tarihinde demiş ki:
Uzak ama..

LoL!
Sosyal ağlarda paylaş

Heal icin kullaniyorum ben onu walla baska da bir ise yaradigini bilmiyorum :)

Healing salve kadar heal yapiyor sanirim.[hline]Symoon, 06 July 2003 23:32 tarihinde demiş ki:
Uzak ama..

LoL!
Sosyal ağlarda paylaş

Flame yapar misin uheuhe :p

Varsa bana bir koutetsu yahut masamune verir misin onlar yok bende :)

Bu arada sana ne kadar enchant scroll yollamam lazim simdi? Kendi stokundan kullanmak zorunda kalmissin benim icin...[hline]Symoon, 06 July 2003 23:32 tarihinde demiş ki:
Uzak ama..

LoL!
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada itemlarimi aldim simdi. Tesekkürler enchant icin... :)[hline]Symoon, 06 July 2003 23:32 tarihinde demiş ki:
Uzak ama..

LoL!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...