Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbuldaki Olaylar

zgrw

Öne çıkan mesajlar

said:
Penthesilea, 05 Eylül 2005 10:50 tarihinde demiş ki:
said:
Gordios, 05 Eylül 2005 09:52 tarihinde demiş ki:
Tito Ne Demiş: Atatürk Dünyanın En Akıllı Lideridir. Bu Arada Bu Titoda Çok Akıllı İnsanmış.Tito Yugoslavyanın Lideriymiş O Zaman. Ben ATATÜRKten AKıllı birsiini TAnımıyorum
Hitler'de cok akilliydi, önemli olan insan olmak. Atatürk hem liderlik hem de insanlik vasiflarina sahip bir liderdi.
Sen bu baslikta acik acik Atatürk'ün toplumun bir kesimini bos bir vaatle kandirdigini ve günümüzdeki teröre sebebiyet verdigini söyledin ya, ne bicim Türksün sen?

saçmalama[signature][hline]~. _______
~. /__||__|
~ |vw_____;¯¯¯|
~ (O)_____(O)_/
THE GOLF
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gordios, 05 Eylül 2005 02:53 tarihinde demiş ki:
bak Bunu Belki Bilmezsiniz Kürtlerin Bize Yardım etmesi Atatürk'ün Kurtuluş Savaşından KAyıp Yapmadan Çıkarsak Size Doğu Anadoluyu Vericem Demesi Siz Kürtlerin Neden Doğu Anadoluyu dAha fazla istediklerinizi SAnıyorsunuz.İsteyen yalan desin Ama Ben Bu oalyı biliyorum...
Yüce önder Atatürk'ümüzün böyle birşey söylemiş olması imkansız, böyle birşey söylemiş olmasının iddia edilmesi rezillik ve saygısızlıktır![signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^)
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"

[Bu mesaj Sovereign tarafından 05 Eylül 2005 14:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aquila, 05 Eylül 2005 01:51 tarihinde demiş ki:
nickinin basina TT yazan irkci ve acizdir. degistirmek istiyosan biseyleri kicini kaldirir faaliyete gecersin. msnde nicke TT yazmayla ulke kurtulmaz...

yoo.
Türkiye Türklerindir demek insana zevk veriyo.. keşke herkes yazsa ama dediğin doğru şey de bu sanal ortamdaki ufak ifadenin yetersiz kalması..

malesef gençlik olarak bundan öteye gidemiyoruz.

---

Penthesilea demişsin ki:
"Ayrica bir bölgede Kürtlerin yogun olmasi demek o bölgenin vatanini daha az sevmesi mi demek?"

aynen öyle. bir bölgede ne kadar çok "ben kürtüm" diyen adam varsa orası o kadar bölücüdür. "ben kürtüm" demenin çok yanlış ve sakıncalı bir önerme olduğunu daha önce sayısız kez ispatlamışlığım vardır. kısaca bahsedilen durum "vatandaşlık"tır.

[signature][hline]Atam izindeyiz!

[Bu mesaj -007- tarafından 05 Eylül 2005 15:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor demişsin ki: "Kime karşı savaşmamız lazım ?"

cevap:
bölücünün her türlüsüne (lazlar isyan etmez, yani dediğin gibi LKK kurulmaz.)

"sorunun cevabı cok zor cevabı bulsak cozumu ondan dahada zor bu soru cozulmedıgı surece hıcbırsey degısmıycek hersey eskısı gıbı kalıcak" demişsin

çözümü zor falan değil kapı gibi binlerce yıllık askerimiz evrensel temeli amacı atamız tarafından kapı gibi çizilmiş milletimiz var.[signature][hline]Atam izindeyiz!
Sosyal ağlarda paylaş

E 50 yıldır bitmedi işte. PKK'dan önce de vardı sonra da olacak böyle giderse.. Askeri çözümler yetersiz kalıyor.. Demokratik çözümler şart[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Atatürk olsa 3-5 yılda zayıflardı. Orta vadede biterdi evet. Çünkü o her zaman demokratik çözümlerden yanaydı. Askerdi ama hep savaşı en son düşünürdü.
Hep dediğim gibi, Dünya'da bu sorunu yaşamış çoğu devlet askeri çözümlerle çözemeyip, demokratik çözümlerle terörizmi bitirdi.. (çoğu diyorum çünkü bilmediklerim olabilir ama bildiklerimin hepsi böyle)[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...