DonCorleone Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 selam arkadaslar cuma gunu Munich airport Duty freesini sömurmeyi dusunuyorum.. icki satin almada belirli bir limit warmi biliyormusunuz.. max 3 5 sise gibi? birde ucaga binerken yanimdaki cantada olucaklar orada agirliga bakiyorlarmi? 10 kg ile girsem alirlarmi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 yok agırlık sorun olmaz tabı abartmadıkca genelde herkes oralardan alıyo ıckı sıgarayı sorun olmamsı lazım[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Baba onla ilgili bilgi bi yerlerde yazıyor ama... Sen oku bi biletin sayfalarını. Ben bulursam yazarım buraya..[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 dönüşte alsanda biz sana parasını versek? olur mu?[signature][hline]Eski bir Türk bakkalı zam yapacak; ''Kahve Yemen'den gelir, yollar ırak/Beş para yetmiyor on para bırak.'' Bu bakkaldan alışveriş yapan birinin cevabı; ''Kahve Yemen'den gelir, yollar sapa/Beş para yetmiyorsa dükkanı kapa...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 sanırım sadece 1 karton sigara alınabiliyor.[signature][hline] selam : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 her pasaportun belli bi alma limiti var artık ama sadece bu ataturk hava lımanındamı geceerlı bılmıyorum[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: Mandoo, 05 Eylül 2005 13:48 tarihinde demiş ki: dönüşte alsanda biz sana parasını versek? olur mu? eheh abi donusteyim zaten ve siparisler cok kabarik ya sorma =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 benim babam şirket için sıksık çıkıyor da sipariş almıyo pek:) alsa kâr yapılır bu işten ya.[signature][hline]http://www.quingis.com/ guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kuzu88 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 2 tane 70 lik yada 3 50 lik gibi bi sınırı var[signature][hline]Ay'a baktım beyaz Kız'a baktım Beyaz cebe baktım para az anladım ki Bu kız yaramaz..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 yaw canim o kadar da az olamaz.. 2 70 lik ne yaw.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 3şişe 3 karton ama sağlam bi arama olmuyo 3 er taneyi üst e koy en altada daha zulala[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 gecen yaz ataturk havalimanindan zaten 5 6 sise almistim da bu sefer abartmayi dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 almadan pasaportunu okutturacaklar zaten limitini kasiyer kadin soyler sana, ama eger soylemezse elindeki posetle yurur cikarsin ataturk havaalanindan[signature][hline]pantolonum diesel den clubber im ezelden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 hm yok bu sefer ataturk havaalanina ugramicam helsinki-munich-izmir helsinkiyide somurmek lazim o zamn dimi madem limit war.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar