tunch Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 rossi daha önce ralli arabasıda kullanmıştı , beklerim bu adamdan :)[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ya yapmayın nereye şanssız diyorum araba dayanıksız anlamıyorsunuz şanssızlık 1 olur 2 olur bilemedin 3 olur milyon $$$ donuyor sezon başından beri motor sıçar bi kaç $lik bi parça sıçar olmadı JPM da kimi de çok puan kaybetti bu yüzden
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Seni yüzükoyun yatırmak hatta mümkünse popona yavaşça vurmak lazım bu gaz nedir yav. Dur bi sakin ol. Motor geçen senelerde dayanıksızdı. Bu sene dayanıksızlık sorunu belirli bir ölçüde aşıldı. Enazından yolda bırakmıyor ancak örnek vermek gerekirse Kimi'nin daha önceki bir gp'nin son turunda aksının kırılıp yarış dışı kalması şanssızlık olarak yorumlanabilir. (-10 puan) Veya TR GP sinde JPM'nin üst üste 2 hata yapıp Alonso tarafından geçilmesi ve adamın hiç umudu yokken fazladan puan alması da Alonso'nun şansı olarak gösterilebilir. Bugünkü yarışta da McLaren ve Renault aynı marka lastik kullanmasına rağmen McLaren ların lastiklerinde oluşan sorunlar sebebiyle Alonso'nun avantaj sağlaması, Motor ile hiçbir alakası olmadığı için McLaren'in şanssızlığı Renault'un şansı olarak yorumlanabilir.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
DjHellioN Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 cok güzeldi bu yarış beaaa[signature][hline]İşte Bunu Seviyorum=Plaklar What do you do? Yat the u you do
KapIKulu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Kimi'nin bu sene 3 defa motor değişerek 10 sıra geri kalması, 20 saniye önde giderken hidrolik problemi yaşaması ve benzeri şeyler bana şansızlıktan çok daha farklı görünüyor. Araçla ilgili dayanıksızlık demeyelimde stabilite problemi yaşıyorlar gibi.[signature][hline]Kemirgen.net Patinin başına yine iş gelirse temas kesilmesin diye Merlinin Kazani çalışanı Evli ama kılıbık değil... (Eşinin adı KapI :D)
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ehe o teker problemleri neden oluyor acaba? şanssızlık demeyin gene =) tr de bmwlerin ikiside sıçtı tekerlerden dolayı ama şuna bakınki onların dışında teker problemi yaşayan olmadı italyada da o kadar michelin varken neden sadece mclarenda problem oldu (ferrari bridgstone onu saymıyorum) yahu bunların hepsine şanssızlık denmez denemez trde alonsonun fazla puan alması mclarenin şanssızlığı adam arkadan dokundu sora jpm kastı dışarı çıktı fln. valla bunun dışında bu sene ben şanssızlık göremiyorum jpm 1. giderken yarışı terk etti kimide öyle oldu gitti boru gibi doğrudan 10ar puanları sürücülerin
dooman Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bu problemlerin hepsi random çıkıyor. mclaren'in sorun yaşamadığı tüm yarışları kazandı kimi. renault'a göre çok daha hızlı bir araba değil mclaren ama pilotları çok sınırda kullanıyor arabayı. Diğer takımlar renault ve mclaren'in baya gerisindeler. Aslında mclaren'in renault'a hediye ettiği puanlar olmasaydı renault hakkında herkes kötünün iyisi diyecekti. şuan 1inci olmaları sadece mclaren'ın problemleri.
Öne çıkan mesajlar