visaoglu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Merhaba, Ben ares serverında acemi sayılabilecek bir player im, lvl 38 bi asassin im var, +6 kukry e ihtiyacım var alacak dururmum yok, bunlar nerden çıkar, kim çıkartır onu çözebilmiş değilim, gerçi buraya kadar geldim hala adam gibi bir clanım yok buna sebep o da olabilir ama hakkaten nerden çıkıyor bunlar yaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 eslantta lamiadan çıkar kukry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
visaoglu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 benim kesebileceğim bişeymidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 lvl 40+ olman gerekir eslant a girmek için 1 kukry için gün boyu lamia kesmen gerekebilir belki hemen çıkar belki 1 gündede çıkmas almak daha mantıklı geliyor vereceğin pot parasına :([signature][hline]Job:Kasar Post Send : 7xx Server : Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Newbielik insanın kendine yakışanı giymesidir....:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
visaoglu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 anlıyorum, almak için maddi durumum yeterli olsaydı düşünmeden alırdım, neyse artık kısmet diyelim, yardımlarınız için teşekkürler. Saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Neyse boşver :) takma elbet bir gün şans sanada güler bende bekliyorum :D holy water parası gelcek die pehh =)[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 7xx Server : Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
visaoglu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bana en kısa sürede iyi bir clan lazım anlaşılan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bence sana lvl lazım :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 66xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
visaoglu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 işte iyi level alabileceğim bir clan lazım :) yokki sizin gibi ustalar etrafta alsın da az yardım etsin :) biz gidip arada vefa borcudur diye morodonda bişeyler yapıyoruz ama :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 zamanında para kastımdaha sora paket aldım. daha 45 lwlde ustume +6/10 ctin elıme +6 ironbow(50) aldım lwl i 55 yapınca en baba clana giricek birsevıyeye geldım. ama sımdı kime baksan ctin giyiyor kıme baksan elınde mirage onunda gorunuste bır avantajı kalmadı.(gorunus ıcın +1 giyiyor sayılabılır ) bencede sadece swift verecegın bir party e gir sadece lwl atla. eslanta gırınce 45 lwl e kdar ash larda kal rahat party bulursun ( harpy ZOR ) 45+ da dervish e başla.. lwl ın yukselınce ii bir clan ve destek buluırsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar