Sensible Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Show haber yine yaptı yapacağını öldürdü beni gülmekten. İzlemişsinizdir belki,yanan minibüs haberi. Olay şöyle,bir minibüs alev topu haline gelmiş içi dşı heryeri alevler içinde yanıyor. Minibüsün ileri doğru hareket etmeye başlaması üzerine muhabirlerimizin muhabbeti: A: Araba çalıştı haydar! ARABA ÇALIŞTI LÖAYN! B: Abi içinde biri mi var bunun ya? Edit: Vidosunu buldum! Stream [signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion [Bu mesaj Sensible tarafından 05 Eylül 2005 07:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 haha bende aynı sekılde guldum -araba çalıştı.. araba çalıştı lan koşun :P[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 içinde biri mi var heheheh... alev topu otobüsün içinde adam can çekişirken gaza basar tabi.. hehe[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Hahahaha... -Araba çalıştı löeayn?Araba çalıştı Ali korkuyorum hahaha[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 kaçın uranyum gelio amaney gibi bişey bu da :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 hahaha -araba çalıştı lamm..[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar