Silver-Surfer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 byeler bis arkla 2 kişiyiz.yaşlar 19-20 antta adam warsa oynıyalım birlikte. warsa söleyin buraya . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 frpadam yok antalya'da olsa dukkan senin bulursam soylerim buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 ikici adam ben oluyorum :) ne zaman gekiyorsun lam antalyaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 adam bulamazsakta cici ben sen oynarız birde meltamde bir kaç tip var onlarla D&D türkçe atmıştık birkere onlarıda çağrırız ama bu sefer tecrübeli bir dm olmıyacak elimizde ben dm olurum her şeyi denemk lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malcolm-X Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Arkadaşlar bende yıllardır biri çıkksada hadi Antalyada oyun oynayalım dese diye bekliyodum. 140668527 ıcq numaram bu burdan bana ulaşırsanız oldukça sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar