kamikaze Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Beyler bu serverın hali ne yaa:( lag bizde,ks bizde,oyunana girememek bizde v.s daha bi çok sey.artık su konuya bi al tasın diyorum gm ler.KE gelcek diye kandırıp bos vermekle olmuyor.artık bişeler yapın plss... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Elimizde bişi yok..Olsa habire lvl düşmezdim...[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Şöyle bir çözüm en azından olabilirdi..Tabi karşı çıkanlar da olurdu..Server restart atıldığında tekrar girildiğinde an azından 1dk lık bir rollback söz konusu olabilirdi...[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YumiYumi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ke gelecek diye iyice ko yu kobay yaptılar :([signature][hline]Server: Beramus Nick: Immortal_Courage Clan: Freedom® Character : Barbarian Np : Kasacaktık Char Puff Oldu Adılar Elimden Charı (HACK) Lvl : 6x Tek Rakip : suisuisui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kamikaze Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 bunların yapmak istedigini bi türlü anlayamadım valla...herkez ayrı bi telden calıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 rolback konusunda konuşan çok haklı habire restrt atılıyo servera geçende maradonda diamond ring aldım sonra hmn dc oldum girdim oyuna ring yok off heralde dupemiydi derken bi baktım bankada gbler duruyo:)ama adamdan çok ucuza almıştım şimdi ulaşamıyorum işte bu çok kötü bir durum[signature][hline]NAME:vvarlock_35 NATİON:karus LVL:64 NP:32xxx CLAN:almelibre2 SERVER:ARES [Bu mesaj vvarlock tarafından 03 Eylül 2005 21:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Beyler insaf ama ya...LvL düşmem bir yana gereksizce 50 dk lık lagda %85 e düştüm...Bu kadar mı düştü ares ya...EXP leri neremizi ağrıtarak kazanıyoruz ama...Olamaz ya..İnsanın lvl atlayası gelmiyor....[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kamikaze Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 zuahaha:D işte rollback inde öle bir kötü tarafı var:( ama artık knight zombisi oldugumuz için bu oyunu oynamaya mecburuz.ne olursa olsun bırakamayız.artık bizi hapsett.cok kötü birsey ya su online oyunlar:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kamikaze Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 cok üzüldüm kardes:(:(:(:( gecmiş olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Sağol ama kasmak diye bi derdim olmayacak bi süre..Kasıyorum da noluyo yarısına kadar lvl düşüoruz....[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kamikaze Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 haklısın yaa.sen saatlerce kas bii lag girsin gitsin%5 cok kötü birsey yaa:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: kamikaze, 03 Eylül 2005 21:56 tarihinde demiş ki: haklısın yaa.sen saatlerce kas bii lag girsin gitsin%5 cok kötü birsey yaa:( %15....[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kamikaze Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 yuhh be kardesim napmış bu lag yaa seni.%15 adamı öldürür öldürür diriltir:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidey Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 haklısın malach,aynı dertten muzdaribim..ama çok fazla ölmedim allahtan..fakat günlük 20-30 dc adamda saçlarını döküyo..lvl kasmıorum ztn bn de abyss kasıcam ke gelene kadar sora lvl kasmaya devam ederim artık..[signature][hline] ''Onu sen açıcaksın'' dedi Usha'ya. ''Ben mi?'' nefesi kesildi.''Neden ben?'' ''Çünkü benim burada kaşığı cesurca tutarak durmam lazım'' diye cevap verdi Tas biraz sinirle.''Aynı zamanda,hem cesur olup hem de kapıyı açamam.'' ''Ah tamam!'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Ya dc olayım ona da razıyım..Laga girio hasar alıyorum ama pot içince geri gelmio..Town çekiyorum anında oraya da gitmior..[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidey Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 abi en iisi ne bilio musun o anda yapılcak..lagı gördüün gibi pc nin reset tuşuna atlicaksın..başka yolu yok exp kaybetmemek için..hele ki 50 lvl üstüsün sen bide..%15 ne demek yaa..ama bak bu dediimi unutma bi daa karşılaşırsan böyle yap..[signature][hline] ''Onu sen açıcaksın'' dedi Usha'ya. ''Ben mi?'' nefesi kesildi.''Neden ben?'' ''Çünkü benim burada kaşığı cesurca tutarak durmam lazım'' diye cevap verdi Tas biraz sinirle.''Aynı zamanda,hem cesur olup hem de kapıyı açamam.'' ''Ah tamam!'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Evt bak çok iyi fikir aklımdan geçti ama anca %15 ten sonra...[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Aurain Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 benim levelim düşük ama rogue yim kasmakta çok zorlanıom tabi sizin kdr olmasa da ben de şuanki lvl ime çıkalı 2 hafta oldu yüzde üç üm şuan. %40 a çıktım sonra lvl düştüm %15 e çıktım % 20 e çıktım tekrar en az 5 6 kere lvl düştüm şuan lagdan öldüklerim olmasa şuanki lvl imin en az 4 yükseği olurdum...[signature][hline]Post kasıo fln demeyin kardeşim özgürce yazarım içimden geleni isterseniz madalya yasağı koyun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Haydaa savasın ortasında dc olduk şimdide giremios pff[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 6xx Server : Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Aurain Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 tavsiye: ke ye kdr girmein o zmn da böleyse oyunu bırakın ...[signature][hline]Post kasıo fln demeyin kardeşim özgürce yazarım içimden geleni isterseniz madalya yasağı koyun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmir Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ya sen roguesun kardesım bıde wokerlerı dusun ben 2 ay boyunca 44m exı kasamadım 2 lure yapıom %1 alıom lag gırıo toplarken bi yatıom %2 gıdıo (resserla) arada ok e basdıgımda cok oluo ama allahtan 60 olduk artık we czde de lag berbat bısey :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carsamba55 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Ares Göçtü Göçtü.. Server:Ares Level:4x Ares Göçtü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar