MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Bana kullanımı windows movie maker kadar kolay olan fakat daha değişik özellikleri olan bir program lazım.. Bilen var mı? Adobe'un falan profesyonel yazılımlarını söylemeyin. Kullanımı kolay olsun..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. [Bu mesaj MartinLGore tarafından 05 Eylül 2005 03:55 tarihinde değiştirilmiştir]
GEd Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 burda biyerde okumustum gene ,cektim denedim ULead video studio 9 u dene..cok basit kullanimi.bir kac islevide var. Bari hazir konu acilmisken banada bu islerdeki en profesyonel program lazim.nedir bilen var mi?:=)
Crane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 @GEd: Ben Pinnacle Studio diye biliyorum.[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center]
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Blaze Media Pro[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade
Öne çıkan mesajlar