Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[F1]Kimi ,McLaren'dan Gitmiyecek.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet arkadaşlar son zamanlarda dolaşan dedikodulara birinci ağızdan cevap verildi.Haberin türkçesini bulduğum internet sitesinden aynen haberi ekliyorum.

Ferrari ve McLaren Bild'i yalanladı
25.Ağustos.2005, Perşembe 16:50:44

Kimi Raikkonen McLaren'den ayrılmayı hiç düşünmüyor. Kimi Raikkonen'nin 2007 yılından itibaren Ferrari için yarışacağı iddiaları McLaren ve Ferrari tarafından yalanlandı. Alman Bild gazetesi, McLaren sürücüsü Kimi Raikkonen'in Ferrari ile ön anlaşma yaptığını ve 2007'den itibaren İtalyan takımı için yarışacağını iddia etmişti. Haberi "tamamen güvenilir" bir kaynaktan aldığını açıklayan Bild'in iddiası Ferrari ve McLaren tarafından yalanlandı.
2006 sezonu için iki tane sözleşmeli pilotları olduğunu belirten Ferrari'nin basın sözcüsü Luca Colajanni "2007 için konuşmak için ise çok erken. Hiçkimseyle ön sözleşme yapmadık" dedi. Sonuncusu Türkiye'de olmak üzere bu yıl beş yarış kazanan Raikkonen de McLaren'den ayrılmayı kesinlikle düşünmediğini söyledi.

Yazılı bir açıklama yapan Fin pilot, "daha önce defalarca belirttiğim gibi, takımımdan çok memnunum. En hızlı araca sahibiz, dünya şampiyonluğunu kovalıyoruz, takımdaki herkesle mükemmel bir uyum içindeyim, ayrılmayı niye düşüneyim ki?" ifadelerini kullandı.

McLaren'ın patronu Ron Dennis ise "2005 Formula 1 sezonunda çetin bir şampiyonluk mücadelesi veriyoruz. Bu takımda sadakat önemli bir kavramdır. Mika Hakkinen ve David Coulthard zamanlarında bunu gördük. Dört yıldır bizimle olan Kimi ve Juan Pablo (Montoya) ile uzun süreli planlarımız var" dedi.[signature][hline]..:: Team McLaren Mercedes ::..
Mesaj tarihi:
Kimi'nin hakkında bunları okuduktan sonra o buz muz hikayesi benim için bitti. Bunlar 3 kuruş para için herşeyi yapar. Atam boşuna dememiş "Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim"

Seks ve alkol tutkunu

ALMAN Bild Gazetesi, Formula 1 otomobil yarışcısı Kimi Raikkonen'i manşetine taşıyıp, seks ve alkol tutkusu yüzünden hayatını mahvettiğini öne sürdü. McLaren Mercedes'in 25 yaşındaki Finli pilotunun bu yüzden karıştığı çok sayıdaki olayları haberinde veren Bild, "Raikkonen hayatını berbat ediyor" başlığını kullandı.

Haberde, McLaeren Mercedes'le Dünya Şampiyonu olmak için yarışan Raikkonen'in özel hayatının karışık olduğu belirtildi. Raikkonen'nin alkol bağımlısı bir sporcu olduğuna dikkat çekilirken, Finlandiya'da yayınlanan bir dergideki habere de yer verildi. Finlandiya'daki magazin dergisine göre alkollü olarak çok sayıda olaylara karışan Kimi'nin bu kez de bir yıllık eşi Jenny tarafından başka bir kadınla yatak odasında yakalandığı kaydedildi.

YATTAN YUVARLANDI

Dünyanın en yetenekli pilotlarından olduğu vurgulanan Kimi Raikkonen'in hayatının berbat ettiğini gösteren olayların birkaçının ise şunlar olduğu açıklandı. 2003 Temmuz ayıda aşırı derecede alkol alan Kimi Raikkonen, özel yatında üs kattan alt kata yuvarlandı. 2004 Kasım'ında Kanarya adalarında tatil yapan Raikkonen aşırı alkollü olarak bir barda olay çıkardı. Masadaki bardakları yere fırlatan pilot, sahneye çıkıp pantolonunu indirip "Jenny beni terketti" diyerek poposunu gösterdi.

EVİNDE WC BİLE YOKMUŞ

Aşırı derecede alkollü bir vaziyette olan Raikkonen'in, 2005 Ocak ayında bu kez Londra'daki gece kulübünde çırılçıplak soyunup striptiz yapması dikkat çekti. Bir randevu evinde yine olay çıkartan Kimi'nin bu olaylara karışmasında önemli nedenin çok para kazanması olduğu vurgulandı. Şöhret ve paranın Raikkonen'in aklını başından aldığına işaret edilen haberde "Çok fakir bir ailenin çocuğu olan Kimi, tuvaleti bile bulunmayan bir evden geliyordu. Şimdi ise yılda McLaren pilotu olarak 14 milyon dolar kazanıyor" diye yazıldı. Kimi Raikkonen ise bu olaylar karşısında, "Özel hayatımla, meslek hayatımı karıştırmayın. Özel yaşantım Formula 1 ile hiç ama hiç alakası yoktur" dediği bildirildi.

Kaynak - Hürriyetim

Edit: Copy-Paste den dolayı oluşan karakter kodlaması karmaşası düzeltildi.

[Bu mesaj Haplo tarafından 27 Ağustos 2005 21:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bende sporcu adamın ahlaklı olması gerektiğini yoksa bunlar gibi tiplerin 3 kuruş para karşılığı her yere geçecek kadar kalitesiz insanlar olduğunu söylüyorum. Sana kimse git adamla sex yap demiyor zaten hepimiz izliyoruz...
Mesaj tarihi:
Ahlaklı olmak başka şey sarhoş olmak başka..Kafası yerinde olmadan insanların yaptığı şeyler onları yargılamaya yol açmamalı..gibi geliyor bana..sanki.[signature][hline]you knew you had a heart made of stone.
you should've let me know.
you could've let me know.
..
all these other flaws
will lead to mine.
Mesaj tarihi:
özel hayatı,formuladaki pilotluğunu etkilemediği müddetçe kimse karışmamalı.Sonuçta önemli olan başarı elde etmesi ve ediyorda.Özel hayatından dolayı pilotluğunuda yargılamak yanlış olduğunu düşünüyorum.[signature][hline]shinsetsu desu..
Mesaj tarihi:
said:
Haplo, 27 Ağustos 2005 21:12 tarihinde demiş ki:Kimi'nin hakkında bunları okuduktan sonra o buz muz hikayesi benim için bitti. Bunlar 3 kuruş para için herşeyi yapar. Atam boşuna dememiş "Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim"

said:
Haplo, 27 Ağustos 2005 21:46 tarihinde demiş ki:Bende sporcu adamın ahlaklı olması gerektiğini yoksa bunlar gibi tiplerin 3 kuruş para karşılığı her yere geçecek kadar kalitesiz insanlar olduğunu söylüyorum. Sana kimse git adamla sex yap demiyor zaten hepimiz izliyoruz...

Kimiye kötü pilot demedimki? Konu Ferrariye geçermiydi bende bence geçebilir dedim kaynak olarakta adamın çok fazla etiğe ahlaka uygun davranmamasını gösterdim. Konuyu bu sarhoş kötü pilot hede hödöye çekmeyin.

Adama içmesin demiyoruz ama içmeninde bir adabı vardır. İçince sapıtıyorsan ve toplumun içinde olmadık hareketler yapıyorsan (hele ünlü bir insansan) oturur evinde içersin rezil olmassın, insanların neler diyebileceiğini önemsersin vb. Ayrıca bu davranışlara bakarak BEN adama ahlak dedim bakınız TDK da ahlak ne demek :

1 . Bir toplum içinde kişilerin benimsedikleri, uymak zorunda bulundukları davranış biçimleri ve kuralları:
2 . İyi nitelikler, güzel huylar:

Şimdi bu adam ahlaklıysa ahlaksız kimdir,nedir bana PM atın ve anlatın burda konuyu kirletmeyelim.

Sonuçta yukarda yazdıklarımı gözüyle okuyan bir insan ne demeye çalıştığımı anlamıştır. Adamın şöförlüğüne lafımız yok.

Ayrıca Atatürk'ünde dediği gibi sporcunun zihin ve beden sağlığını koruması gerekir, topluma karşı sorumlulukları vardır falan filan gibi uzun bir tartışma konusuda olabilir ama onu başka topicte tartışırız.

* Bir yerlere bu konuda bir topic açmayı aklının bir köşesine kaydeder *
  • Yeni Oluştur...