facundo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 slm arkadaşlar winamp internet radio sunda dınledımz muzıklerı kaydetme olasılımız varmı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 standart winamp'ta olduğunu sanmıyorum yada bana denk gelmedi. fakat eklentileri ile o tarz birşey mevcut olabilir.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 output ta dosyaya yazma olayı var ama ben karışmam[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 nieki outputu kullanınca winamp dan adamlar gelip senimi dövüo :) yasadışımı ? neden karışmıon anlamadım :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 abı radyoda guzel şarkılar var kaydedecem edemıoyorum ya :D bırı bişi bulsun D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 sınırsız kaydeden bi ses kayıt programı bul. başlat > ayarlar > denetim masası > ses efekti ve ses aygıtları > insan sesi > insan sesi kaydederken/ses ayarı > oradan Stereo karıştırıcı'yı seçiyoruz.Sonra radyoyu açıyoruz,kayıt programımızın ayarlarınıda yaptıktan sonra başlıyoruz record'a.O anda ses kartından çıkan hersesi kaydediyor radyo dahil.yani,hata mesajı falan gelirse onun sesinide kaydediyo,messengerda gelen mesaj sesinide kaydeder.Yada winamp'taki output olayını kurcala biraz karışık ama[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar