izmir Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 [spo1=Cliffanger vs SoulSlayer][/spo][Bu mesaj KaKsi tarafından 04 Eylül 2005 11:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 niye 2 tane başlık açtın onu anlamadım[signature][hline]ID: Diablo_Angel Nation: Karus Lvl: 5x np:6xxx Clan:InTouChaBl3 Server: diez
HasMez Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 hiç bişey anlamadım ?[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass.
izmir Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 pardon daha yenıyım forumda :( hemen bagırmayın
Cobra226 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: hiç bişey anlamadım ? aynen[signature][hline]Arma imzasında demiş ki: Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım... Hobaaa tam geyik modundayım.
izmir Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ya su ss ısını ıyıce kavrayana kadare bnele bayagı ugarasacaksınız galıba bu arada oyuna gırıo
zzz Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Information bar a bakan oldumu ? bitane wuruş olmamış hepsi bum ... onu kastetti herhal...[signature][hline]
Necro Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Eh napıosun ya :D o adam tek geçio zaten milleti çok adi bu orclar exp kasarken bile rahat bırakmıyorlar beah[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 6xx Server : Paticik
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 SPOİLER pls[signature][hline]!!!DO YOU UNDERSTAND ME !!!
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 saol kaksi[signature][hline]!!!DO YOU UNDERSTAND ME !!!
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 almalibre nın kurucusu türkmü ? ( ewt denıcenı pek dusnumuyorm)
Necro Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: pisikopat_5, 04 Eylül 2005 11:25 tarihinde demiş ki: almalibre nın kurucusu türkmü ? ( ewt denıcenı pek dusnumuyorm) Yunanistan die biliyorum.[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 6xx Server : Paticik
zzz Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Kurucusunu şekil A da görebilioz :) _soulslayer_ ama tabiki türk DİİL breth de çok yazıo ''dont pm me like s.a or slm '' (s.a veya slm die pm atmayın) + diğerleri yabancılar gibi türklerle arası pek ii denilemez ...[signature][hline]
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 komşu bizden pek hoşlanmıyor yani :) oneknigtstand clan ının bir ara simgesi türk ve yunan bayragı beraber olark duruyordu. clanda genelde türk ve yunanlar vardı ondandır herhalde
izmir Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ya kardesım benım anlatmak ıstedıgım konu bu msj yı yolyan clıf deıl ızmır eger partyye bakarsanız o yunanın bana kac vurdugunu gorebılırsınız ben sadece bacak kırma atmama ragmen
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Elindekini görüyosun heralde karşıdakinin. Zaten bacakla tutmuyo silahları.
izmir Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 lol ama sende bılırsınkı leg cutı ıyı yıyen atakları yavaslar we karsısındakıne wurma oranı duser we ayrıca 5 wuracagı yerde 2 weya 3 wurur bu da etkın bı skill dir parodn [Bu mesaj izmir tarafından 05 Eylül 2005 03:31 tarihinde değiştirilmiştir]
DjHellioN Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 silah degil vuruş şeklidir silah diyo raptor veya glave filanmı sandın neyse izmirli haklısın bir yönden ama belki sen ona vurmadan ona sana coktan vurmuş olabilir dimi??[signature][hline]İşte Bunu Seviyorum=Plaklar What do you do? Yat the u you do
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Sana löl,orada ne dmg aldığın falan gözükmüyor,yada ben göremiyorum,2 tane tek el silah kullanıyor,sende çift el silah var,zaten amcamın elindeki muhtemelen totemic ve yanıyor bah cıbıl cıbıl.Birisi daha uzun anlatacaktır muhakkak sana.
DjHellioN Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Buzi hll olsun son noktayı koydun başka söze gerek yok[signature][hline]İşte Bunu Seviyorum=Plaklar What do you do? Yat the u you do
izmir Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 kardeşim ben adamın elındekılerı bılıorum we clıff anger ben deılım kankı o bana bı kere wurdu konu burada adamın scremı eger elmoradsanız cz de gordunuzmu kacın derım (benden uyarması ) :D
Destruction Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 resimde ki sen değilsen leg cut attım kime ? noluyoruz ? hayatın anlamı ne ?
izmir Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 haydaaa ya benı anlayan cıkmıcakmı bu sıtede kardesım party slotunda gorebılosan eger ben warım ben leg cut atıp kactım neyse uzatmayak ss ıste :D:D:D:D:D
Öne çıkan mesajlar