lucifertr Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 önce bizim arkadaşın 63 charı soyuldu kaçıncı kez lvlide 58 e düşürdü sonra diğer arkadaşın 62 charı sonra benim charın şifresini buldular ardından kenny ve duwolf(70 lvl clanlarda disband) gitti ve sslerde ankaradan sevgilerle yazıyordu:D bu kadarmış demek adamın telefona gönderdiği msjda eski eltlerin sonu böyle olacak yazıyormuş ama eltten olmayanlarda var arada ayrıca şifreleri bulma yöntemi çok hoşuma gitti gmden alıyor para ile mükemmel dimi artık bu oyun müthiş zevkli oldu :S[signature][hline]LuciferTR lvl 61 kasar hood xgenon(human) np:50xxx clan:judges
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 adam kafayı yemıs butun parasıyla sizin sifreleri almayamı calısıyoru:[signature][hline]bir gün benimde +8 shardım olucak
lucifertr Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 sanırım:S[signature][hline]LuciferTR lvl 61 kasar hood xgenon(human) np:50xxx clan:judges
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Xig ne zaman düzgün olduki,senin diezdede var,dönersin işte mis gibi.
lucifertr Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 diezdekini hediye ettim ben x e geçtim beramustakinide sadece bu kalmıştı:([signature][hline]LuciferTR lvl 61 kasar hood xgenon(human) np:50xxx clan:judges
911 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Xigenon da kaleyi kaybettik... clan disband edildiği icin 11. haftamızdı ve nerdeyse kimse yoktu en son Pandora full olarak geldi alcaz gazı ile :) onlar da baska bişey almışlardı Slackers da su anda kale onlar aldı ugrastık ama geri alamadık haksızca alınan bır savas oldu off off Kenny ile duwolf hacklendi işte duwolf sımdı kuduruyor bir bakıma :) ayrııı xigenon u bıraktım yeterince ...ildi o server orada yaptıgım karaktere harcadıgım zamana yanıyorum baska bırsey degil[signature][hline]Nick : AnGeL911 LeveL : 64 Class : Mage - Elemental Lord Paper Fire with +6 Lycoan ;)
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 knight = $ GM lerın temızlenmesı lazım. İşi para ıcın batırdılar
DjHellioN Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 üzülme kazan seninde olur neyse şaka bir yana geçmiş olsun.[signature][hline]İşte Bunu Seviyorum=Plaklar What do you do? Yat the u you do
Öne çıkan mesajlar