findor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 arkadaşlar çok fazla zamanım yok o yüzden diğer başlıkları okuyamadan yazıyorum üzünüm alan yetkilisinden de sizlerden de özür dilerim. 1 : oyun paralımı ? 2 : cd ilemi kuruluyor yoksa indiriliyormu ? 3 : server olayı varmı bunda da ? saolun şimdiden teşekkürler[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 1-evet paralı 2-indirebilirsinde kutulu siparişde verebilirsin 3-server olayı var en son avrupa serverıda açıldı.[signature][hline]icq:140353 MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 1 : oyuna çat diye hiç bilmeden para vermek olmas free serverlar varmı ?[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solymr Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 1: var ama free serverla gercek server arasında baya bi fark var..[signature][hline]Elastor 52+ Prophet((((sold)))) Solymr 24+ Darkelf Assasian(Ailenizin pk si solymr herzaman hizmetinizde :)) ((((sold)))) Siyah 28+ Scavenger ((((sold)))) leighnash 46+ AW (((retired))) nenehatun 36+ SCAVENGER (((retired))) criminal 20+ DE WIZZY(((retired))) 24+ ORC MONK (((retired))) -------------------------------------- Burningred 6X AW Electron 36+ Elven Scout (sr olacak işallah)(olacakti ama pw oldu :O ) gerisini bosverin çok yer kapladı zaten... :)) BARTZ 6X TH [emekli] 58 BD [satıldı be anam] 2X shaman [aktif :) ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar