findor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 arkadaşlar çok fazla zamanım yok o yüzden diğer başlıkları okuyamadan yazıyorum üzünüm alan yetkilisinden de sizlerden de özür dilerim. 1 : oyun paralımı ? 2 : cd ilemi kuruluyor yoksa indiriliyormu ? 3 : server olayı varmı bunda da ? saolun şimdiden teşekkürler[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım
Evr Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 1-evet paralı 2-indirebilirsinde kutulu siparişde verebilirsin 3-server olayı var en son avrupa serverıda açıldı.[signature][hline]icq:140353 MSN:[email protected]
findor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 1 : oyuna çat diye hiç bilmeden para vermek olmas free serverlar varmı ?[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım
Solymr Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 1: var ama free serverla gercek server arasında baya bi fark var..[signature][hline]Elastor 52+ Prophet((((sold)))) Solymr 24+ Darkelf Assasian(Ailenizin pk si solymr herzaman hizmetinizde :)) ((((sold)))) Siyah 28+ Scavenger ((((sold)))) leighnash 46+ AW (((retired))) nenehatun 36+ SCAVENGER (((retired))) criminal 20+ DE WIZZY(((retired))) 24+ ORC MONK (((retired))) -------------------------------------- Burningred 6X AW Electron 36+ Elven Scout (sr olacak işallah)(olacakti ama pw oldu :O ) gerisini bosverin çok yer kapladı zaten... :)) BARTZ 6X TH [emekli] 58 BD [satıldı be anam] 2X shaman [aktif :) ]
Öne çıkan mesajlar