blood_mage Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 arkadaşlar hayırlı olsun ke test biiti bende bunun şerefine +6dark vaneyi +7 bastım sanırım charlarınız dc vermesini bunla bi ilgisi ola bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 hadi ya geçiyozmu şimdi Ke ye?????[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
extergen Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ya 45dk dır deniyorum d1 e girmek bu saatte imkansız olmuş halde : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Normand Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 gece yarısı olmasa bagırırdım suan holey be[signature][hline]Azimle Sıçan Betonu Delermiş ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
extergen Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 sadce d1 değil tüm serverlara giremiorum karakter çıkana kadar girio ve ondan sonra dc dior : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blood_mage Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ke teste charon yok oldu:Dcharon degerini şimdık herkes anladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Bende giremiyorum, dc ediyor.[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Normand Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 hihi :d inş geçeriz ya[signature][hline]Azimle Sıçan Betonu Delermiş ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 @extergen: ya sen çık bi aradan,biz ne diyoz sen ne diyosun[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
extergen Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 dark-soul serverlar online ken nasıl geçmeyi düşünüyosun ke ye.. biraz zeki olmayı dene arkadaşım.. [Bu mesaj extergen tarafından 04 Eylül 2005 01:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Normand Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Dc atıcak herkeze [Bu mesaj Normand tarafından 04 Eylül 2005 01:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Failed logging diyor şimdi de, uyuyayım bari :)[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Normand Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 bak dedım serverı kapadılar sımdı patch hazırlarlar ! holey be[signature][hline]Azimle Sıçan Betonu Delermiş ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: extergen, 04 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki: dark-soul serverlar online ken nasıl geçmeyi düşünüyosun ke ye.. biraz zeki olmayı dene arkadaşım.. [Bu mesaj extergen tarafından 04 Eylül 2005 01:56 tarihinde değiştirilmiştir] belki az sora ke ye geçiş için serverlar bakıma alıncak nerden biliyosun alla alla... Ayrıca topici açan arkadaş bide kaynak verse iyi olcak..[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blood_mage Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 arkadaşlar ben ke patch olarak gelcegini pek sanmıom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Normand Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 bılmem gelsınde ısterse aras kargoyla gelsin[signature][hline]Azimle Sıçan Betonu Delermiş ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ke bitmedi hatta şu an lunar war var[signature][hline]ID: Diablo_Angel Nation: Karus Lvl: 5x np:6xxx Clan:InTouChaBl3 Server: diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AresMajere Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 KE gelecek gibi bir durum olsa ilk göreceğimiz şey notice ler olurdu ;)[signature][hline]Server: Ares LvL: 65 (Paladin) Clan: w00tabulous Race: El morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
extergen Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ke ye girebiliomusunuz şuan ? : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serdary76 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 valla bi his banada KE geliyo diyor. Şuan nasıl savaş var anlamadım, server failed diyo... Umarım geliyodur.[signature][hline]Name...: crazyakrep / akreps Job......: Elemantel Lord/Ice / rogue Server..: Ares (ORC) / Ares (Human) Level....: 61 / 55 Clan.....: AlmaLibre / Puma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 şu an lunar wardayım ke ye girebiliyorum yani[signature][hline]ID: Diablo_Angel Nation: Karus Lvl: 5x np:6xxx Clan:InTouChaBl3 Server: diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Nası ya sen kaç saatten beri oynuyosun, KO da oynarken oyun sırasında KE ye mi geçtin yane:)[signature][hline]from exile.. [Bu mesaj Dark_Soul tarafından 04 Eylül 2005 02:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ko ya girmeyince ke ye giriyom :D[signature][hline]ID: Diablo_Angel Nation: Karus Lvl: 5x np:6xxx Clan:InTouChaBl3 Server: diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 update yapmadan nasıl ke'ye geçtin :D:D:D[signature][hline]Nick : JoNyBLaCks Server : Diez Irk : Karus Class : Mage Level : 6x Np : 30xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ke ye geçtim demedimki ke beta serverda oynuyom ke beta server kapandı demişti arkadaş ama kapanmadı şu an girdim oynuyorum[signature][hline]ID: Diablo_Angel Nation: Karus Lvl: 5x np:6xxx Clan:InTouChaBl3 Server: diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar