lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 her hangi bir resme kara kalem efekti veren iyi bi program var mı bildiğiniz.photoshop demeyin bana şimdi. ya da anime çizimleri gibi.o tarz bi efekt veren .sert cizgiler şeklinde.yani çizgi romanlar gibi.ya da bu tarz bi şeler işte bildikleriniz neler var?[signature][hline]couple of dreams... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Niye PS demeyelim ki?[signature][hline]tır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ps güzel.ama daha farklı program arıyorum. direkt sert çizgiler olması önemli aslında. anime tarzı çizim.onun dışında ps den memnunum aslında[signature][hline]couple of dreams... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Öyle spesifik bir program yok bildiğim kadarıyla. Kurcalayarak filterdır contrastır elde edersin ama.[signature][hline]tır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 öyle kasıyo baya.en sonunda elimle hatları çizmeyi denedim. yarı saydam yaptım çizdim ettim.sonra beyaz üstüne geçirdim.oluyo aslında ama tam olarak deil.bi de o şekilde yapmak için saatlerce uraşmak lazım.kasar senin anlıcan[signature][hline]couple of dreams... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 paintshop heheee :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 uzgunum resim yapan program henuz icad edilmedi. vector mu raster mi ona karar ver bence, sonra bakarsin tek tusla anime yapan programa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 mono :) "delidetay" diye bi plugin vardı nette bi ara. baya karakalem efekti veriyordu photoshopta. şaşmış kalmıştık.ben orta okulda falandım yanlız o ara :P evrende kaybolmuş olabilir o plugin[signature][hline]DeviantArt gallery elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: 6 yasindan beri resim/karikatur cizerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 hehe o kadar zaman gectiyse olay dahada abartmistir bence, adobe monalisamatic2005 :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar