Mario_TR Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Arkadaşlar Knightonline Oyunundan Premium üyelik alınmıyormu artık ben 3 gündür deniyorum üye olamadım bir türlü acaba bir sorunmu var bilen varsa yardımcı olabilirmi...[signature][hline]( Puma Clan Leader ) ( Level 5x ) ( Ares ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Resmi sitesindeki forumlarda çok konuşuluo bi sorun diilde biraz gecikme yapıolar herhal çoğu kişi parasını ödeyipte üyelik alamamış ...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mario_TR Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 sağolasın[signature][hline]( Puma Clan Leader ) ( Level 5x ) ( Ares ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
extergen Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 bende denedim ama becerebildimmi beceremedimmi bilmiyorum.. ama üyeliğim gözükmüyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmir Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ya bende cok denedım kafeden cogu arkadasım la bırlıkte alamıyoruz bu arada master olamadım elımde sade +4 complete boots war bunun ıcın premıum dusundum fakat onuda wermıolar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cool1907 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ben 1 hafta gold denedim almadı silver denedim onuda almadı ama bronze alıo:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ortalıkta premıum scrolları azaldı ztn bunlar scrollara zam getiricekler bence oyunda gittikce artıyour ztn adam bi premıum alıcak yanında 1000cash satıcak scrolları 300 m ye sonra he babam ye babam yapar bu adamlar ztn oyuna para vermıosan bi b*k a yaramıon hack lensen adamlar cvp bile yazmıyorlar ama premıumn olsa 2 saat icinde cvpın gelır[signature][hline]bir gün benimde +8 shardım olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar