Flassh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ben oynu bugun guıldwars.com dan yukledım ama uylık alamadım bana yardımcı olursanız sevınırım
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 bıde bu oyunu satın mı almak gerek ben sıteye gırdım orda dowland vardı tıkladım yukledı bı zahmet yardımcı olun bana
orhankadir Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Evet oyunu satın alman gerekiyor, aslına bakarsan key satın alman gerekiyor. Bildiğim kadarıyla siteden yüklediğin client ile her şehit açtığında yükleme beklemen gerekiyor. Ama cd ile birlikte satın aldığında bu gerekmiyor. sadece harita güncellemeleri yükleniyor. Alabileceğin sitelerden biri www.sendit.com
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 cd almazsam olmazmı annem kredı kartı numarası ıle almam dıyo:D yada kredı kartı numarası dısında nasıl alabılırım
zamo Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Kredi kartı dışında anca 2.el alabilirsin.Burayı dene. http://forum.paticik.com/area.php?id=8[signature][hline]By The Hammer of Moradin!
Öne çıkan mesajlar