turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 yanlışlık yok arkadaşlar... ösym nin size göndereceği kitapçıkta (bu sene gircek olanlara sözüm) yazacak ki işte ulusal olimpiyatlarda dereceyap obp ni şunla çarpıyım... proje yarışmalarında dereceyap obp ni şununla çarpıyım diye... tabi ki bu puanları kendi dalında tercih yaparsan verecekler... ki verdikleri puanda az buz bi puan değildi... ama bunun için çok geç kaldınız lise son öğrencileri olmpiyatlara katılamıyor ne yazık ki...[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 o zaman adamların 398 yada 392 almaları normal ve zaten büyük ihtimal kimya-matematik-fizik öğrencileri için bu puanlar verilio belki adam mühendislik seçse 360-365 puanla giricek.Yani fizik seçti die yükselmiş olabilir onların.[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 abi ööle diyorum inanmıyorsunuz töbe töbe sakalım da var oysa ki tamam gür değil ama var[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tremere Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: diablotg, 04 Eylül 2005 18:53 tarihinde demiş ki: o zaman adamların 398 yada 392 almaları normal ve zaten büyük ihtimal kimya-matematik-fizik öğrencileri için bu puanlar verilio belki adam mühendislik seçse 360-365 puanla giricek.Yani fizik seçti die yükselmiş olabilir onların. evet, aynı şekilde a.ö.l. mezunları alanının öğretmenlik bölümünü yazarlarsa 400e kadar çıkabiliyorlar. abartı değil yani o puanlar. fen lisesi çıkışlılar da aynı şekilde. fizik-kimya vb. alanlarını seçerlerse ek puan alıyorlar.[signature][hline]yegyee ! [Bu mesaj tremere tarafından 04 Eylül 2005 19:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: tremere, 04 Eylül 2005 19:32 tarihinde demiş ki: said: diablotg, 04 Eylül 2005 18:53 tarihinde demiş ki: o zaman adamların 398 yada 392 almaları normal ve zaten büyük ihtimal kimya-matematik-fizik öğrencileri için bu puanlar verilio belki adam mühendislik seçse 360-365 puanla giricek.Yani fizik seçti die yükselmiş olabilir onların. evet, aynı şekilde a.ö.l. mezunları alanının öğretmenlik bölümünü yazarlarsa 400e kadar çıkabiliyorlar. abartı değil yani o puanlar. fen lisesi çıkışlılar da aynı şekilde. fizik-kimya vb. alanlarını seçerlerse ek puan alıyorlar. fen lisesine sadece boru veriyolar yok ek puan mek puan verselerdi şimdi ben boğaziçi genetikte veya bilkent genetikte olurdum[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar