Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tenis raketi tavsiyesi

ktkl

Öne çıkan mesajlar

bir-iki hafta içinde yeniden tenise başlıyacağım ve tenis raketim kayboldu. yeni bir raket alacağım. sizin tavsiyenize başvurayım dedim. ben head yada dunlop düşünüyodum ama genede sormaktan zarar gelmez dimi? :D[signature][hline] ne gemiler yaktım aslında yoktular. ama gemiler nerdeydiler. haliçte karaya oturmuşlar.
Sosyal ağlarda paylaş

hepsi hikaye.. dikkat ettiyseniz ya da son wimbledon turnuvasını izlediyseniz ordaki insanların çoğu Babolat marka raket kullanıyor..Babolat Türkiye'de 4 seneden beri olan bi marka ve harbiden cok saglam.. ben de kullanıyorum.. ama iş profesyonelliğe gelince wilson,head,... hepsi ayni.. şimdi raket alacaksın ama oncelikle oyun stilin ne?? tenisi ne derecede oynuyorsun? bunlar cok onemli... ben sana bi kaç özellik söyliyim sen ona göre al raketini..
ilk olarak alacagın raketin tension ayarına bak.. 23-25 olsun.. ama 25-28 lik bi raket alirsan bence daha ii olur..diğer önemli bi olay raketi o çatal gibi yerinden parmagına astıgında benim tavsiyem kafası hafif olsun.. bu şekilde raketim kafasını kolaylıkla cevirebilirsin.. baska bi özellik raketin ağırlığı.. çok hafif raket alma.. 280-300 gramlık bi raket al.. ben 285 gramlık kullanıyorum gayet iyi.. bunun dışında eger profesyonel bi oyuncuysan raketini telsiz olarak al ve telini kendin istedigin tension ayarında (guzel bi tel) cektir.. şu an aklıma gelenler bunlar..
Sosyal ağlarda paylaş

bunun dışında sana önerebileceğim modeller de var.. mesela Babolat pure drive team.. cok ii bi rakettir..wilson ncode çok iidir.. head liquidmetaller cıktı. onlarda cok ii sanırım.. bu raketlerin fiyatı ortalama 300 civarında.. ben simdilik bu kadar yardım edebilirim.. bildigin bi tenis hocası varsa ona da danış..
Sosyal ağlarda paylaş

Babolat Pure serisi profesyonel seri..
Drive Z serisi var. Daha ağırdır Pure serisine göre...
Nanotube var bi de bunu başlangıç ve pro olmayan oyunculara öneriyorlar galiba...
Bir de Aero serisi var.. O da iyidir.
www.babolat.com[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...