SnOw_MaGe Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Arkadaşlar mesela ben karakterimi başka bir karakterle takas etmek istiyorum ama karşı tarafa pek güvenmiyorum.Bu karakteri sanal ortamdan en güvenli şekilde hangi yolla takas edebilirim?[signature][hline]Nick= SnOw_MaGe Level= 59 (En sinir bozucu lvl) Clan= Deathless Server= Ares Irk= Karus
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 malesef edemezsın. sanal ortamda guven duymuyorsan iş sakat bu yuzden cok yuksek lwl char ları bir yerde bulusup degıstırırler
SnOw_MaGe Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 yokmu hiç karakter takas eden bana bi yol göstersin[signature][hline]Nick= SnOw_MaGe Level= 59 (En sinir bozucu lvl) Clan= Deathless Server= Ares Irk= Karus
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ben :D diyorum ya netten guvenıcen sansına bakıcan yada buluşucan --- birde ebay veya gittigidiyor.com da satıorlar o bıraz resmı oluyor
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 gittigidiyor a girersin Ben sana char satısı yapıcam diyelim xx char 100YTL sen kabul edersin. Kredi kartınla 3 gün içinde ödemeyi yaparsın,para gittigidiyorun havuzuna çekilir. Ben sana 3 gün içerisinde karakteri vermek zorundayım,karakteri sana yolladıgımda bakarsın ve tamam dersin,onayını gittigidiyor a verirsen para satıcıya verilir,onay vermezsen para sana geri döner. Sakatlık şurdaki, normal işlemlerde alıcı p.çlık yaparsa kargo fişini falan kullanabiliyosun,char satışında öyle bir şansın yok. Yani sen bana parayı ödersin,ben sana charı veririm,sen sifreyi degistirip gittigidiyor,a onay vermezsen parada senin charda senin olur. Dolayısıyla karşılıklı güven. Aslında şöyle bişi olabilir,şifre ve doğum tarihini falan kargo ile yollarsan belki iş biraz daha resmi olur,en azından yollandığına dair fiş falan ama genede güven olayı.
SnOw_MaGe Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 wazgeçtim satmıyorum :P[signature][hline]Nick= SnOw_MaGe Level= 59 (En sinir bozucu lvl) Clan= Deathless Server= Ares Irk= Karus
Öne çıkan mesajlar