pisikopat_5 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 be n bu stafı mirage +6 ve 95m para verıp aldım. sımdı satıcam. bana 250m a mal oldu. pazara olesıne 400e koydum sora 350 dedım. biri 250m verdi vermedım. en son bırı le 290m a anlastım bugun verıcem. bu staf benım hesapladım gıbı paramı etmıyor yoksa mage ler fakır mı gezıyor ??? unique staf benım 27 lwl magemın elıne koydum civciv gezıo herkes pm atıo pesımde :) bır ara mage kasmayı bıle dusundum . not: stafı kar etmek ıcın almıstım
KaKsi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Lobo staff genelde server daki magelerin pek işine yaramadığından dolayı para etmiyor diye biliyorum...[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi.
KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 o staf beş para etmez geçende +8ini 350me koymuştu biri lobo stafın attckpowerı ezik olduğu için kimse kullanmıyo salmender veya elixir varken onu kullanmak aptalca.
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ben bu stafı kullanıcam 1 ay magemı 55 yapıp satıcam sora magemı bir clana sokup ardından benım rogue yı sokucam cunkı mage kasmak cok kolay ( bence )
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Lr ve ice magelerin pet olması daha mantıklı oldugu için lobo ve lupus staff para etmez.
Öne çıkan mesajlar