hakan6477 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 slm bu gm görevin de gecen each blessed scroll nedir bilen nvar mı?
KaKsi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Bütün blessed upgrade scroll lardan orada yazan adet kadar alacaksın demek...[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi.
hakan6477 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 bu scroll vendor da yok. aradım ama bulamadım yada maradon da daki satıcılarda yani satılmıyor
Kennicky Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Zaten olamazda...Each Blessed Scroll = Her Blessed Scrolldan. Yani hepsinden orda istenildiği kadar toplayacaksın. Kısaca Each Blessed Scroll die bir scroll yok.
KaKsi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Bütün blessed scrolları abyss'in 20. katında bulabilirsin... vendorda..[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi.
Öne çıkan mesajlar