JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 battle bow +9 144 attack power buyrun bakın video'su http://rapidshare.de/files/4657459/mynewbowownsyou.avi.html[signature][hline]Nick : JoNyBLaCks Server : Diez Irk : Karus Class : Mage Level : 6x Np : 30xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDukeWillIAm Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 walla ben goremedım :(:D:(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 bende göremiyom video yu indirdik hiç bişiy yok 29 saniye boyunca herkez aynı şekilde duruyo :D[signature][hline]ID: Diablo_Angel Nation: Karus Lvl: 5x np:6xxx Clan:InTouChaBl3 Server: diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JustGiveMeUrNp Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 yoo ben gördüm battle bow +9 144 attack a.q o ne lan öyle gerçekmi bu ????? hangi server da[signature][hline]Name : JustGiveMeUrNp Server : Beramus Np : 30*** Level : 61 Açıklama : Paper Flame Set +7 hp 12 Wizard +8.. Class : Arch Mage ----------------------------------- Name : TrueBanana Server : Diez Np : 0 :D Level : 60 Açıklama : set +6 chitin :( Class : Berserker hero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: Diablo_Angel, 04 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki: bende göremiyom video yu indirdik hiç bişiy yok 29 saniye boyunca herkez aynı şekilde duruyo :D farkettiysen video'nun uzantısı .AVİ bunu izlemen için Divx programına ihtiyacın var .... bak izliyen izliyo :)[signature][hline]Nick : JoNyBLaCks Server : Diez Irk : Karus Class : Mage Level : 6x Np : 30xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDukeWillIAm Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 tmm cnm kızma :D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Abi sen hiç hayatında codec diye bişey duydunmu :D[signature][hline]Arma imzasında demiş ki: Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım... Hobaaa tam geyik modundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tovucu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Clanlara dikkat edin hangi serverda oLdugunu dikkat Ete.... ama herkesin adı gözüküor adamın adı gözükmüor[signature][hline]Name:tovucu Level:55 Clan:OSMANLI Paper Mage Flame/Ice Srvr:Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: TheDukeWillIAm, 04 Eylül 2005 02:13 tarihinde demiş ki: tmm cnm kızma :D:D:D:D:D tokundu mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zestoretic Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 magelerın canını acayıp acıtır bu insan ustu alet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac_shakur_ Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Diezde Bu[signature][hline]Avrupa fatihisin Galatasaray... Türkiye’nin gururusun Galatasaray... Gökte yıldızsın gönüllerde ay, Bu senede şampiyonsun Galatasaray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Bence bunu ya GM çekmiştir yada video montajdır başka hiç bi açıklaması olamaz...[signature][hline]Arma imzasında demiş ki: Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım... Hobaaa tam geyik modundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar