asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 beramus 2 de lamiların yanında troll king amcam oturuo bari biz kesemıok paticikteki kardesleriz kessin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 bide bu boss 2 dakka once b1 yada 2 tanemı cıktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 burası BOOS HATTIMI ALLAH allah boss keseceksen veya duyurmak istiyosan h ye bas townu tıkla shotutu tıkla boss var de[signature][hline]!!!DO YOU UNDERSTAND ME !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: asiiiiiiiii, 03 Eylül 2005 15:59 tarihinde demiş ki: beramus 2 de lamiların yanında troll king amcam oturuo bari biz kesemıok paticikteki kardesleriz kessin Çoktan kestik afedersiniz b...... düştü.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:79xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 b1 talos ve tk var[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Bizim evin önündende araba geçti demin,kırmızı şahin.oO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: Buzi, 03 Eylül 2005 19:06 tarihinde demiş ki: Bizim evin önündende araba geçti demin,kırmızı şahin.oO Healer varsa ben keserim :-)[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Ne düşüyo ondan :D Ben kesemiyom onu gücüm anca murat 124 e yetiyo :D[signature][hline]Arma imzasında demiş ki: Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım... Hobaaa tam geyik modundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rion Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 var healer var ama 960 yetermi? :) yav daa hayatımda hiç boss kesemedim, bide item düşmüosa hiç meşgul etmeyin beni, işim gücüm var lv kasçam daa çok :)[signature][hline]name : Yakman class : priest lvl : 53 clan : none server: Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: BADDAL, 03 Eylül 2005 17:10 tarihinde demiş ki: burası BOOS HATTIMI ALLAH allah boss keseceksen veya duyurmak istiyosan h ye bas townu tıkla shotutu tıkla boss var de biz paticikteki arkadaslar kessın diye soyluyoruz ama senın gibi yardımdan anlmayan heriflere diil mrk etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar