Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

adsl modem, baglantinin kendine reset atmasi sorunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gecen haftaya kadar adsl ve modemimle hicbir sorun olmadan nete girebiliyordum, sonra pc'ye istemeden format atmam gerekti, o günden beri ne zaman baglanmaya calissam, modem isigi yaniyor, connected diyor, 5 saniye sonra baglanti kendine reset atiyor ama bi türlü dogru dürüst nete giremiyorum. bu sorundan dolayi 15 defa daha format attim, tüm fix leri hallettim, hala çözemedim. işin garibi modemi ve baglantiyi yandaki pc.ye takinca sorunsuz calisiyor :([signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Mesaj tarihi:
Markası zoom usb modem ıkı bılgısayarda da modem ıle ılgılı hersey yuklu tek fark bırı home bırı pro .
pro olanda yapıo bu sorunu ama 2 gun once hıc bı sorun yoktu yanı baglanıo nete 5sn ıcınde dısable dıo sonra tekrar baglanmaya calısıyor...
vırus we trojan taraması yaptırdık hıc bısı bulamadı

-----
bu yazıyı yazan "burax" kardesı :D bılgısayarın sahıbı[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Mesaj tarihi:
Hmmm ama daha 2 gun once calısıyordu format attıktan sonra calısmamaya daha dogrusu baglandıktan sonra hattan dusup tekrar baglanmaya basladı...[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ya bi bilgisayarciya goturdum adam dediki hec bisi yapmadik modeminde we bilgisayarinda sorun yoq
sonra ewe geldim baglandim 2hafta kadar
sonra yine format atmam gerekti baglanamadim :(
ayni sorunu wermeye basladi
len bilgisayara format atinca ne oluo ki?? yine ayni cd
neysee dedim belki cd de bi sorun wardir
3 farkli cd ile denedim
1i turkce 2si ingilizce
yine ayni sorunu werio
modeme bakiom data we link isigi yanio ama baglantılarıma bakıom 3sn de bir kopup tekrar baglanmaya calisio hec bisi anlamadim bi virus mu girmis ne olmus lutfen yardim edin
zaten 2.goturdugum bilgisayarcı bıssuru para istedi yarin adamin aq cam....[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz"
"Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın"
"1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız"
  • Yeni Oluştur...