TheDukeWillIAm Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Öncelikle herkese merhaba...Ben bişey soracam Şu ko nun cd si war bende... yüklüyorum ama çalışmıyo. Yani pembe şey doluyo ama starta basamıyorum... Bide Ko için direct x lazımmı? Ko download ı için herşeyi yazarsanız sevinirim... Şimdiden teşekkürler...
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 www.knightonlineworld.com buradan direcx i indir :P
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Lanet olsun arese...%0 dım aniden laga geldi....Kesinlikle öldüm eminim.....POT bile içemedik...Allah kahretsin yazık....[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer Clan : TnT Server : Ares (grrrr...)
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 MSN ni aç olm :D www.knightonlineworld.com dan drecx i indircen
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: Malach, 03 Eylül 2005 20:13 tarihinde demiş ki: Lanet olsun arese...%0 dım aniden laga geldi....Kesinlikle öldüm eminim.....POT bile içemedik...Allah kahretsin yazık.... haha konu ile ne alaka anlamadım:D
icebreak3r Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 bıktım bu olaydan her defasında kapının önunde bekle içerdekiler saldırsın keeper a bekle yeter be üstüne üstelik dc ol kafayı sıyırdım beeeeeeeeeeeeeeeebbbbbbaaaaaaaaalksdjflkdnfsd[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!! EST SOLARUS OTH MİTHAS
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 konu biraz erken patladı cvp alamadan patladı
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Özür dilerim çok pis sinirime dokundu direk buraya girdim..Hala sinirler tepemde..Ya %95 e düştüm kesin oooof offfff....Son kapıştığım haunga olmasa yanmazdım....[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer Clan : TnT Server : Ares (grrrr...)
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Ko da pembe şey dolup starta basılmaması genelde login serverdan oluyor.... DirectX olarak diğerlerinden emin olmasam da 8.1 de çalışıyor..[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer Clan : TnT Server : Ares (grrrr...)
TheDukeWillIAm Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Pardon ama en son dedıını annamadım Beax:D:D:D:D
TheDukeWillIAm Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Eet ya nedir kardesh bu çektıımız... HAyır,oyun sarmasa afedersınız s.kımde deıl ama oyun sardı:D:D:D:D:D her zmn ilk yuklemem de bu sorunla karsılasıorm:(:(:(:(
YumiYumi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Adam Bilgisayarın kasasına tekme atıyor ondan sonrada bozuldu diyor bu karpuzu balkondan atıp param parça yapıp sonra neden parçalandı demek gibi bişi :D:D:D:D:D[signature][hline]Server: Beramus Nick: Immortal_Courage Clan: Freedom® Character : Barbarian Np : Kasacaktık Char Puff Oldu Adılar Elimden Charı (HACK) Lvl : 6x Tek Rakip : suisuisui
darksea Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ya harbıden yıldırdı artıkın ares he bıne mnk yaa bu adarda olmaskıne faıledmı s... sımdı bılmem neresını zevk mevk kalmadı artıkın resmen cıle odu:P
Sekhmeth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Arkadaşım elimden geldiği dilimin döndüğü kadar anlatayım sana öncelik le directX in son versionunu ( bildiğim9.0c olcak ) yüklemeni tavsiye ederim onuda www.microsoft.com/downloads dan indirebilirsin daha sonra oyunu kurduktan sonra downloadları yaptıysan ve eğer start butonuna tıklayamıyorsan kısayolun üzerini sağ tıklayıp özelliklerinden hedef bulu tıklayıp " KnightOnLine.exe " den oyuna girebilirsin. iyi oyunlar :)
TheDukeWillIAm Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 oncelıkle buraya yazdıın için teskkur ama senın dedıın gibi olsaydı hep dc olrdum cunku once hackshıeldı yuklemesı lazım updatenın soora oyuna girer...
Sekhmeth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 onun içinde arkadaşım önce knightonline klasörüne gir ve orada hackshild die bi klasör göreceksin onun içerisinde ayrıca hacksh. yüklemen için HSUpdate.exe var eğer anlatmak istediğini doğru anladıysam çözümüde budur ...
st3am_tr Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Knight Online Manuel Update Patch 1276 Patch 1277 Patch 1278 Patch 1279 Patch 1280 Patch 1281 Patch 1282 Patch 1283 Patch 1284 Patch 1288 Update leri sirasiyla indirdikten sonra masaüstüne genişlet.Genislettigin klasorler update dosyalarini iceriyor.Sirasiyla Kopyala+Yapistir yapacaksin.Mesela masaustune cikardin ya updateleri diyelim Data klasorunden biseyi update edecek.Masaustundeki Data ya giriyorsun.Icindeki dosyalari Kopyala yaptiktan sonra C:Program FilesKnightOnlineData klasorune yapistiriyorsun.Sirayla yapa yapa KnightOnline Update oluyor.1288. patch i yaptiktan sonra C:Program FilesKnightonlineserver.ini dosyasini aciyorsun.Ve degistiriyorsun.Görünümü updateler kurulduktan sonra böyle olmali. [spo1=Server.ini][Server] Count=4 IP0=login.knightonlineworld.com IP1=69.26.175.200 IP2=69.26.175.204 IP3=69.26.175.228 [Version] Files=1288 [Join] Registration site=http://www.knightonlineworld.com/joinus.asp[/spo] Ayrica DirectX 9.0c DirectX 9.0c (Bu aslinda dirextX 9.0c degil indirme programi)[signature][hline] [Bu mesaj st3am_tr tarafından 04 Eylül 2005 12:04 tarihinde değiştirilmiştir]
KaKsi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: Malach, 03 Eylül 2005 20:16 tarihinde demiş ki: Özür dilerim çok pis sinirime dokundu direk buraya girdim..Hala sinirler tepemde..Ya %95 e düştüm kesin oooof offfff....Son kapıştığım haunga olmasa yanmazdım.... %0 ken öldüğünde %5 gitmez. Yani %95 e düşmezsin, %93-94 civarlarında bir yere düşersin. Ama exp. katlanan lvllardan birinde isen o zaman %90'ları bile bulabilirsin :) Hatta daha da aşağı düşebilirsin...[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi.
Öne çıkan mesajlar